harman/kardon задната кора трака доволно.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
harman/kardon задната кора трака доволно.
Ясно ,е че това е също детска болест при купето със звучене "HK" поне като гледам в нета колко хора пишат за въпросният проблем..
На кратко супер дразнещо дрънчене от задната кора на буфера, особено ако пусна някой песен с по плътен бас и леко да вдигна нивото на звука дрънка доволно на изтърбушена каса ,леко да натисна с пръста всичко си идва на място...
След едноминутно ровене в нета установих няколко начина за преодоляване на този досаден звук...
Ето едно от решенията.
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=429992
Другият вариант който се споменава и е по лесен лично според мен и по бърз е да му се навият едни по дълги болтове само не мога да видя на снимката добре дали е М8 резбата.. на някой снимки се вижда 2 отвора с резба които леко "повдигали" кората когато се навият там болтчета
Имам вата няма проблеми да изиграя упражнението от по-горе.
Не съм правил бас каси никога просто не съм от този тип ентусиаст ,ама от скромните ми познания има значение дебелината на ватата вътре и обема на самата каса и всичко,забелязах че самата кора вътре е с нещо като пяна и някакъв вид изолация и между тези 2 слоя има "междина" в която въздуха да "циркулира и разнася" с тая вата ако я натъпча няма ли да прецакам звуковият поток и да разваля звука
Сигурен съм ,че доста колеги страдат от този проблем и все някой е подходил по някакъв начин, та споделете вие как се справихте или тепърва мислите да се справяте..
На кратко супер дразнещо дрънчене от задната кора на буфера, особено ако пусна някой песен с по плътен бас и леко да вдигна нивото на звука дрънка доволно на изтърбушена каса ,леко да натисна с пръста всичко си идва на място...
След едноминутно ровене в нета установих няколко начина за преодоляване на този досаден звук...
Ето едно от решенията.
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=429992
Другият вариант който се споменава и е по лесен лично според мен и по бърз е да му се навият едни по дълги болтове само не мога да видя на снимката добре дали е М8 резбата.. на някой снимки се вижда 2 отвора с резба които леко "повдигали" кората когато се навият там болтчета

Имам вата няма проблеми да изиграя упражнението от по-горе.
Не съм правил бас каси никога просто не съм от този тип ентусиаст ,ама от скромните ми познания има значение дебелината на ватата вътре и обема на самата каса и всичко,забелязах че самата кора вътре е с нещо като пяна и някакъв вид изолация и между тези 2 слоя има "междина" в която въздуха да "циркулира и разнася" с тая вата ако я натъпча няма ли да прецакам звуковият поток и да разваля звука
Сигурен съм ,че доста колеги страдат от този проблем и все някой е подходил по някакъв начин, та споделете вие как се справихте или тепърва мислите да се справяте..
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: harman/kardon задната кора трака доволно.
ST 4.8X19 това са ти болтовете които хващат бас-а към задната кора
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
не колега той си е хванат както трябва баса всичко е ОКЕЙ с тях болтченца
На тази снимка ти си показал тези които са оградени в червено кръгче,аз ти говоря за тези леко в дясно (не мога да ги подчертая ,че съм на служебен комп.) със едно ушенце ли какво е и самият болт няма глава явно е шестограмче или нещо от този сорт вижда се да чернее там.

Бутнах с една пръчица и е около 1 пръст дълго и бута точно кората леко на горе и дрънченето спира.Въпроса ми беше просто дали ако го набутам с вата няма да прецакам звука..
П.П споменава се този тип болт при мен това липсва явно е имало манипулация

и явно е точно за тук за където питам

На тази снимка ти си показал тези които са оградени в червено кръгче,аз ти говоря за тези леко в дясно (не мога да ги подчертая ,че съм на служебен комп.) със едно ушенце ли какво е и самият болт няма глава явно е шестограмче или нещо от този сорт вижда се да чернее там.

Бутнах с една пръчица и е около 1 пръст дълго и бута точно кората леко на горе и дрънченето спира.Въпроса ми беше просто дали ако го набутам с вата няма да прецакам звука..
П.П споменава се този тип болт при мен това липсва явно е имало манипулация

и явно е точно за тук за където питам

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Единствените крепежни ел. там са тези ,които служат за захващане на буфера към кората
04 Clamp 2
05 Expanding nut ST 4.8 6
06 Sheet metal screw ST 4.8X19 6
06 Sheet metal screw with washer ST 4,8X19 6

04 Clamp 2
05 Expanding nut ST 4.8 6
06 Sheet metal screw ST 4.8X19 6
06 Sheet metal screw with washer ST 4,8X19 6

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
4 мнения
• Страница 1 от 1