Разглобяване на фар на Фейслифт Купе.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- jud
- Потребител
-
- Кара: 318i SE
- Детайли за колата: N42B20
Re: Разглобяване на фар на Фейслифт Купе.
Темата я четох, но наистина не обърнах внимание, че става въпрос за КУПЕ. Моята е седан. Извинявам се.
А тези неща са излишни:
"И нека позная, че колата ти не е фейслифт купе и сигурно грам не си прочел темата
"
"Колега прочети хубаво темата,далече си от истината
"
Може просто да ми кажете, че става въпрос за КУПЕ. Аз темите ги чета по няколко пъти, но винаги може да пропуснеш нещо.
И сега даже не съм сигурен дали съм близо до истината... ама вие ще ме поправите.

А тези неща са излишни:
"И нека позная, че колата ти не е фейслифт купе и сигурно грам не си прочел темата

"Колега прочети хубаво темата,далече си от истината

Може просто да ми кажете, че става въпрос за КУПЕ. Аз темите ги чета по няколко пъти, но винаги може да пропуснеш нещо.
И сега даже не съм сигурен дали съм близо до истината... ама вие ще ме поправите.

- jud
- Потребител
-
- Кара: 318i SE
- Детайли за колата: N42B20
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Разглобяване на фар на Фейслифт Купе.
jud написа:Ангелските очи се слагат много лесно. Развиваш един болт над мигача и го изваждаш. Махаш лайсната под фара, махаш пластмасата, която държи стъклото, тя е на едни щипки и изваждаш стъклото. То е на гумено уплатнение и ако не е вадено скоро може да дръпнеш по силно. Няма какво да счупиш. НЕ ти трябват печки и сешоари. Фара дори не го махаш от колата, а само стъклото. Слагаш си ангелските очи, прекарваш кабелите през дупката за габаритните крушки, затвяряш и си готов. Може да съм пропуснал нещо, но карам по спомени от преди 2 месеца, когато си сменях ангелските очи, понеже старите вече бяха дали фира.
на феистлифта фаровете колега са лепени,не са като на стария феис сано с гумено уплатнение и щипки.така че се нагрява за да се отвори.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2