E46 купе - фолио на стъклата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
E46 купе - фолио на стъклата
Колеги ако може някой който е с фолио на задния прозорец на купе да сподели къде са му го направили и ако има снимка да сподели с нас,понеже при купетата за разлика от седана,отзад на прозореца на самото стъкло има някакви релефни точици и видях на няколко купета как седи фолиото и изглежда доста зле и вече незнам дали изобщо има смисъл да се слага фолио,та ако има някой с фолио на задния прозорец и седи добре ако може да сподели снимка и къде го е правил 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: E46 купе - фолио на стъклата
Привет , горната част на стьклото е около 5-10 см. с точки , това няма как да се избегне и стои така както си го видял - по самите точки няма как да залепне пльтно и затова е така , спасението е сьс спойлер който да го скрие , това е 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
krasi2bmw написа:Привет , горната част на стьклото е около 5-10 см. с точки , това няма как да се избегне и стои така както си го видял - по самите точки няма как да залепне пльтно и затова е така , спасението е сьс спойлер който да го скрие , това е
Ясно колега явно все пак си е играчка

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
с това се занимавам вече 15 г. и няма как да се залепи и да не си личиMaxmadness написа:krasi2bmw написа:Привет , горната част на стьклото е около 5-10 см. с точки , това няма как да се избегне и стои така както си го видял - по самите точки няма как да залепне пльтно и затова е така , спасението е сьс спойлер който да го скрие , това е

- Maxmadness
- ентусиаст
-
krasi2bmw написа:с това се занимавам вече 15 г. и няма как да се залепи и да не си личиMaxmadness написа:krasi2bmw написа:Привет , горната част на стьклото е около 5-10 см. с точки , това няма как да се избегне и стои така както си го видял - по самите точки няма как да залепне пльтно и затова е така , спасението е сьс спойлер който да го скрие , това е

Това ли е въпросния сенник?
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
Maxmadness написа:krasi2bmw написа:с това се занимавам вече 15 г. и няма как да се залепи и да не си личиMaxmadness написа:krasi2bmw написа:Привет , горната част на стьклото е около 5-10 см. с точки , това няма как да се избегне и стои така както си го видял - по самите точки няма как да залепне пльтно и затова е така , спасението е сьс спойлер който да го скрие , това е
Това ли е въпросния сенник?

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Брат как и който и да го прави,нема да стане как искаш.А за тва където искаш да го слагаш,нема да ти върши работа,аз съм с фолио и пак си блести на навито.Степ 2 е щора. 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
според мене фолиото върши същата работа като щората,даже и по-добре

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Така е няма спор,ама мисля да пробвам комбинация от 2те. 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
На няколко места вече съм гледал снимки .. слагат фолиото отвън. Не знам дали и тук ще се получи, но ако стане със сигурност ефекта на точките ще се махне.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Ами Марто ти с най-тъмното фолио ли си?Защото днеска на едно място пробвахме с 95% ли беше ще те излъжа и се виждаше перфектно,въпроса е че не ми харесва как седи заради тия точки 

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Double_D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i ; E46 330d
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Double_D написа:http://sharkyfolio.com/
Бях там колега и честно да ти кажа мисля да пропусна

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
Maxmadness написа:Double_D написа:http://sharkyfolio.com/
Колега , това са телефоните на LLumar / това е най доброто фолио / . офис София - 0286569060, и GSM 08979070671 порьчай си от тях , дават и в малки количества , цената е около 43 лв. квадрата , фолиото е с 10 г. гаранция против изсветляване и е с 99 % UV филтьр , слагаш и забравяш , това е

- Maxmadness
- ентусиаст
-
krasi2bmw написа:Maxmadness написа:Double_D написа:http://sharkyfolio.com/
Колега , това са телефоните на LLumar / това е най доброто фолио / . офис София - 0286569060, и GSM 08979070671 порьчай си от тях , дават и в малки количества , цената е около 43 лв. квадрата , фолиото е с 10 г. гаранция против изсветляване и е с 99 % UV филтьр , слагаш и забравяш , това е
Ами колега аз ще го купя,въпроса е че нямам никакъв опит с тия фолиа,да бяха страничните 2 прозореца малките на купето да се пробвам ама тоя задния в това тясно пространство просто абсурд аз даже си нямам идея как да изрежа парчето

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3