Тресе и прекъсва
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Тресе и прекъсва
Колеги здравейте.
От скоро имам проблем с Е46 318 М43. Прекъсва, няма мощност трудно се развърта към високи обороти. Излиза грешка на датчика на разпределителния вал и на двата кнок сензора. Датчика на разпределителния го гледах на осцилископ добре ми се видя. От там смених свещите и нищо все тая. Знаете ли някой в Бургас, който да може да тества бобината.
От скоро имам проблем с Е46 318 М43. Прекъсва, няма мощност трудно се развърта към високи обороти. Излиза грешка на датчика на разпределителния вал и на двата кнок сензора. Датчика на разпределителния го гледах на осцилископ добре ми се видя. От там смених свещите и нищо все тая. Знаете ли някой в Бургас, който да може да тества бобината.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Тресе и прекъсва
nikilauda написа:Колеги здравейте.
Щом ти дава детонационните датчици ще е от тях проблема, за бубината откачи кабелите към свещите един по един на работещ мотор и виж дали прехвърля искра, така ще разбереш дали бубината не се е прецакала, имах проблем колата работеше на 3 цилиндъра и по този метод я хванах, че нямаше искра към 4-ти.
Re: Тресе и прекъсва
Изкрите си ги дава, но това не е гаранция. Днес оставих бобината и кабелите за тест и да видим. 

3 мнения
• Страница 1 от 1