Михаел Шумахер се бори за живота си-излезе от кома!!!
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Михаел Шумахер се бори за живота си
F3P написа:а щото някой някъде е сгафил + никой не иска Шумахер да умре в неговата смяна...
Май в sportal четох тези дни, че при катастрофата объркали болницата, в която трябвало да го закарат и изгубили ценни минути.
EDIT: http://www.sportal.bg/news.php?news=479522

F3P написа:BMW_POWER написа:...Дай Боже да се събуди и оправи!
За съжаление аз вече говоря в минало време за Шумахер.
тъжната истина

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
boksioraE39 написа:Не съм лекар но нямаше ли случай на хора прекарали кома с години и освен атрофирането на мускули са се възтановявали донякъде?
Има такива случаи , гледал съм документален филм за такива ,,възкръснали,, след 1,3,6 месечна кома и даже самите те си разказват , то и няма много за разказване освен за светлината в дъното на тунела и борбата да излязат от него ! Иначе нищо не помнят от катастрофата...
Дано и Шуми го огрее светлината !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Mollov написа:Това май става само по филмите със Стивън Сегал, Чък Норис и подобни люде...
И аз се сетих за "Труден за убиване", който ми е от любимите екшъни, но не си прав. Има достатъчно случаи, които медицината познава. Ако нямаше, то никой нямаше да ги държи с години на апарати докато някой близък вземе трудното решение да дръпнат шалтера(както става по принцип)или пък стане чудото и се събуди.
Дано Шуми се оправи, аз и за секунда не съм си помислил, че може да свърши всичко толкова скоро и тъжно.
Моля тука опяващите го като врачки да престанат и ако не могат да се въздържат, то нека направо не четат темата, понеже ако за тях е просто Шумахер, за други е много повече.
Ако има някой завършил поне обща медицина, може да си каже компетентното мнение, относно мразчна прогноза.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

BMW Power ACM написа:...Ако има някой завършил поне обща медицина, може да си каже компетентното мнение, относно мразчна прогноза.
Щом настояваш някой медик да ти потвърди- ОК, чети линкът. Но това си е логичното развитие. Хора са се събуждали от дълга кома, но щом не могат да го изведат от ИЗКУСТВЕНО предизвикана кома нещата са много лоши.
http://www.sportal.bg/news.php?news=479472
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Дано да е истина
http://gong.bg/view_article.php?article_id=416195
http://gong.bg/view_article.php?article_id=416195
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Едно време изгърмя бая народ защото от времето на комунизма хората бяха научени на наивност, но после...парен каша духа. И затова станахме недоверчиви.
За Шумахер ставаше дума за друго, което ме подразни и си поизтървах нервите леко(за което се извинявам).
Всеки, който е следил ситуацията знае, че напразни надежди не са се давали като имаше и много мрачни прогнози. Тези дни обаче тези лекари ЗА ПРЪВ ПЪТ дадоха наистина надежди и дори само този факт би трябвало да е показателен, че това не са празни приказки и може поне да се опитаме да им повярваме, а не да говорим на какво щял да прилича след като се събуди.
Колегата F3P пише:
Какво значи, че трябвало да излезе от комата с едно натискане на копчето едва ли не? Това е КОМА бе човек, без значение дали е изкуствена или естествена. Все едно е дали като се блъснеш в дърво с кола и получиш фрактури си карал ти и дали е карал друг - все си блъснат и почупен. Все едно е дали сам се даваш или някой те натиска - все си удавен. Та и с комата е така, тя си е кома и при някои изисква повече време, при други по-малко, при някои не става нищо.
За Шумахер ставаше дума за друго, което ме подразни и си поизтървах нервите леко(за което се извинявам).
Всеки, който е следил ситуацията знае, че напразни надежди не са се давали като имаше и много мрачни прогнози. Тези дни обаче тези лекари ЗА ПРЪВ ПЪТ дадоха наистина надежди и дори само този факт би трябвало да е показателен, че това не са празни приказки и може поне да се опитаме да им повярваме, а не да говорим на какво щял да прилича след като се събуди.
Колегата F3P пише:
Да бе, надежда- това е ИЗКУСТВЕНА кома, трябва да излезе от нея без особени грижи, няма такива филми "на моменти е в съзнание". Тея от колко време го събуждат- над месец мисля... От тук нататък Шумахер в добрият случай ще е малко по-активен от пържен картоф.
Какво значи, че трябвало да излезе от комата с едно натискане на копчето едва ли не? Това е КОМА бе човек, без значение дали е изкуствена или естествена. Все едно е дали като се блъснеш в дърво с кола и получиш фрактури си карал ти и дали е карал друг - все си блъснат и почупен. Все едно е дали сам се даваш или някой те натиска - все си удавен. Та и с комата е така, тя си е кома и при някои изисква повече време, при други по-малко, при някои не става нищо.
In God we trust, all others we track.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае стига сте си писали глупости...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
http://www.sportal.bg/news.php?news=481418
Темата не е лошо да се разчисти малко от спиндермановците.
Темата не е лошо да се разчисти малко от спиндермановците.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Разчистих темата от пререканията и пророческите излияния, нека не се налага да я чистя пак.
Never mistake motion for action...
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
ШУМАХЕР частично се пробужда след изкуствената кома:
http://news.ibox.bg/news/id_1436363112
===============
http://www.hristiqni.com/forum/viewtopi ... =63&t=4962
http://news.ibox.bg/news/id_1436363112
===============
http://www.hristiqni.com/forum/viewtopi ... =63&t=4962
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
Що пък някой да се срамува, че си търси правата по каналният ред
Или искаш човека да се засрами и да си посипе главата с пепел само задето е помислил да съди великият шампион който му е отнел предимство в кръговото, бутнал го е и резултатът е счупена китка, потрошен мотор и т.н.
Или смяташ за невъзможно да е вярна случката- и Шумахер е човек и може да предизвика ПТП.
Велик шампион или бай Пешо от Долно Нанагорнище- законите са за всички. В другите държави де, не в БГ.
ПС: Нали не мислиш, че делото е заведено днес

Велик шампион или бай Пешо от Долно Нанагорнище- законите са за всички. В другите държави де, не в БГ.
ПС: Нали не мислиш, че делото е заведено днес