Демпферен маховик
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Демпферен маховик
quickshare написа:Ще стане ли този маховик
http://www.ebay.de/itm/160709760336?ssP ... 848wt_1187
на БМВ Е46 320Д 2002 с 5 скорости? Видимо няма някакви съществени ралики от стария!
колега то пише за какво става
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не праща до БГ.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
то пише ама да питам...защото може да няма никаква разлика отностно работата му и монтажа!?!
- dido_06
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39 530d 2001 sedan automatic
- Мечтае да кара: Нещо М
Не знам от къде я изрових тази тема, но трябва да попитам нещо. Наскоро си взех бмв 330д и както карам и изкарам от скорост се чува едно тракане, според мен е все едно имам скъсана прашка и някой колектор си опира някъде, но знам ли... Съединителя е чук, няма проблеми. Относно тракането, чува се понякога, понякога-не. Според мен нещо опира някъде, но знам ли.
- emmko
- Потребител
-
- Кара: BMW F82 M4
- Мечтае да кара: Засега нищо
Въпроса е такъв, искам да си сменя комплекта маховик и съединител колата е 330Д Е92, намерих всичко за цена 1400лв ЛУК, но майстора ми каза, че е монтирал няколко такива маховика и след месец заминават и въпреки първичния да е ЛУК имат разлика от ЛУК оригиналната част и само ЛУК като качество, цената е двойна оригинален маховик 2100лв ,както казах и той е ЛУК и ЛУК 900лв според отстъпките, може и по-тънко. Не съм убеден, че той е сменял точно на Е92 или, говори общо за 330, защото на Е92 е различен от този на 5-та серия и от на Е46 330д. Някой да има опит или мнение по въпроса за качеството на ЛУК. Колата ми е с ремап единствения симптом е при включена предавка ако леко натиснеш съединителя се усеща като вибрация дори вибрация е силно казано по скоро усеща се работата на мотора не съм карал дизел досега и не знам нормално ли е това колата е на 200к мотора работи спокойно без шум и тази вибрация липсва при потегляне моето мнение че това е от лагера който е на маховика и се сменя с него или от аксиалния лагер. Искам да подчертая, че колата се кара здраво, но се поддържа много старателно.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
колега, ако проблемът ти е само това, което описваш, защо бързаш да сменяш маховика или ти е заминал съединителя и искаш всичко накуп?
"Чемодан, вокзал, Москва"
- emmko
- Потребител
-
Да, предпочитам всичко.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
emmko написа:Да, предпочитам всичко.
аз също направих така и съм с маховик на Лук. до момента съм минал 65 000км и няма никакви проблеми. на мен ми обявиха същите цени 1400лв. клиент и 950лв с отстъпката. Оригиналният, който пак е Лук, беше 2400 или нещо такова...2-3 пъти да го смениш пак излиза по-евтино от оригиналния

"Чемодан, вокзал, Москва"
- emmko
- Потребител
-
Да
Разумно! Аз въртя 10-12000 на година, а докато стигна твоите 65 000 отдавна, ще съм на 430д
!

bai_ILIA написа:emmko написа:Да, предпочитам всичко.
аз също направих така и съм с маховик на Лук. до момента съм минал 65 000км и няма никакви проблеми. на мен ми обявиха същите цени 1400лв. клиент и 950лв с отстъпката. Оригиналният, който пак е Лук, беше 2400 или нещо такова...2-3 пъти да го смениш пак излиза по-евтино от оригиналниятака, че можеш да благодариш на майстора си за съвета и да си вземеш спокойно Лук. Ако се притесняваш за качеството го направи от някой фирма вносител на Лук за България...
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3