Абс модул проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Абс модул проблем
Здравейте колеги имам проблем с абс модула днес го змених но на таблото ми остана да ми свети блокажа и стрелката на горивото се е забила в даното и едвам едвам се движи а в резервоара има поне 20литра.трябва да го закача на диагностика да изтрия грешките или нещо друго трябва да направя
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Абс модул проблем
bgpavlp написа:Трябва и кодировка.
Интересно защо поне на 4-Е39ки дето сме сменявали модул-а никакво кодировка не е тряблало,всичко тръгва и работи.
Виж и заден ляв датчик възможно е той да прави проблем със стрелката на горивото,като пуснеш на борда оставащите километри променят ли се постоянно?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
boksioraE39 написа:bgpavlp написа:Трябва и кодировка.
Интересно защо поне на 4-Е39ки дето сме сменявали модул-а никакво кодировка не е тряблало,всичко тръгва и работи.
Виж и заден ляв датчик възможно е той да прави проблем със стрелката на горивото,като пуснеш на борда оставащите километри променят ли се постоянно?
е ако беше сменявал на малко повече щеше да стигнеш и до такъв случай в който се иска кодиране

Барай шишарката Минкеее ....
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
anzak написа:boksioraE39 написа:bgpavlp написа:Трябва и кодировка.
е ако беше сменявал на малко повече щеше да стигнеш и до такъв случай в който се иска кодиранеа по темата както е казал по горе колегата кодирай си модула и ще изчезне блокажа или ако си с ДСЦ може да иска инициализаране на датчика за ъгъл на волана
Добре че го няма баретата да се появиш и ти...

Не претендирам че съм майстор,ще знам че с кодиране се оправя.

Но защо не просветлиш човека защо и стрелката на горивото се базика?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
boksioraE39 написа:anzak написа:boksioraE39 написа:bgpavlp написа:Трябва и кодировка.
е ако беше сменявал на малко повече щеше да стигнеш и до такъв случай в който се иска кодиранеа по темата както е казал по горе колегата кодирай си модула и ще изчезне блокажа или ако си с ДСЦ може да иска инициализаране на датчика за ъгъл на волана
Добре че го няма баретата да се появиш и ти...![]()
Не претендирам че съм майстор,ще знам че с кодиране се оправя.
Но защо не просветлиш човека защо и стрелката на горивото се базика?
Е никой и не очаква да си майстор пък и всезнаещи няма та извинен си за невежеството

Барай шишарката Минкеее ....
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Стрелката се бъзика когато има проблем със заден ляв датчик или модула пак на връзките за заден ляв датчик, което си е едно и също. Не работи ли скоростомера, стрелката на горивото играе.

Мерси колеги за отговорите. Дняс се прибрах и на влизане в София като натисна педала на спирачката съвсем леко и педела започва да чука все едно се е включил абс. И ако е за кодировка каде да отида да мия направят и колко ще ми струва.
А за стрелката преди да тръгна напълних резервоара и ми показваше само колко има в левия резервоар десния сигорно е заминал поплавака
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
А за стрелката преди да тръгна напълних резервоара и ми показваше само колко има в левия резервоар десния сигорно е заминал поплавака
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
8 мнения
• Страница 1 от 1