за фитнес вапрос
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Попринцип е лекарство за асматици на базата на някакъв стероид е.
Няма смисъл от ползата му. Като искаш да заякнеш иди до фитнеса за 1-2 месеца ако не си тренирал преди това ще качиш 5-6 кг. В зависимост от храненето може и повече.Но в никакъв смисъл не започвай направо с стероиди щото само ще си натровиш черния дроб и няма да задържиш мускулна маса.Ще се получи нещото наречено ефекта на спукания балон
Само с лицеви и набирания и тн няма да стане.
Иначе успех в начинанието
Няма смисъл от ползата му. Като искаш да заякнеш иди до фитнеса за 1-2 месеца ако не си тренирал преди това ще качиш 5-6 кг. В зависимост от храненето може и повече.Но в никакъв смисъл не започвай направо с стероиди щото само ще си натровиш черния дроб и няма да задържиш мускулна маса.Ще се получи нещото наречено ефекта на спукания балон

Само с лицеви и набирания и тн няма да стане.
Иначе успех в начинанието

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
M3CSL написа:Попринцип е лекарство за асматици на базата на някакъв стероид е.
Абе май не е на базата на стероид,иначе си е нормално лекарство за астматици,което ти отваря бронхите.Обаче много хора го използват за сваляне на мазнини,защото спомага за това

Tux0 Ca !

SpUd3r написа:M3CSL написа:Попринцип е лекарство за асматици на базата на някакъв стероид е.
Абе май не е на базата на стероид,иначе си е нормално лекарство за астматици,което ти отваря бронхите.Обаче много хора го използват за сваляне на мазнини,защото спомага за това
повдига телесната температура с 1.5 градуса до 2 градуса разбирайте(37.5 - 38 градуса) води до раздразнителност и повярвайте ми през този период не приличате на човек

Лично не съм го ползвал, но не бих и го ползвал... наслаждавал съм се на "ефекта" вурху други хора ...
Ядене му е майката ... Нито е тръгнал да се занимава професионално нито нищо. Да яде по 5 пъти на ден, ако има възможност белтъчини и въглехидрати и готово и тренировки

|`oTuH написа:e39-fan написа:Намери този филмМного добър [BODYBUILDING] - Thug Workout - Fitness From The Streets
брат ти можеш ли да направиш едно упражнение от тоя филм? ... аз бях мноо надъхан да тренирам по него ама тея са НЕхора... бахти нигга тата ...
ми някои ми се отдават, обаче други ... няма да коментирам ...

nikinenov написа:Конкретно: лицеви опори -
понеделник сряда и петък - 3-5 серии по колкото можеш (до отказ) ръцете разтворени на ширината на раменете
набирания - след лицевите пак понеделник сряда и петък 3-5 серии по колкото можеш. (нормален хват на ширината на раменете)
имам въпрос за хвата, каква е разликата с много широк хват и с по-тесен при лицевите опори и при набиранията. Питам те, защотото до сега никой не ми е дал точен отговор и всичките ми смънкват нещо, но не дават точно определение.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
e39-fan написа:имам въпрос за хвата, каква е разликата с много широк хват и с по-тесен при лицевите опори и при набиранията
При лицевите опори с тесен "хват" се товари главно трицепса, а със широк - гърдите (също като на лежанката - тесен хват със щанга е основно упражнение за трицепс, а със широк хват - за гърди). При набиранията незнам точно как стоят нещата.
THE ONE & ONLY E30
Айде и от мен няколко съвета:
1. Имат право колегите, които казаха, че масата на ръката се формира 2/3 от трицепса - бицепса е по-малкия и по-слабия мускул.
2. Като цяло човек изглежда по-едър не толкова от гърдите, а повече от масивния гръб.
3. Принципа е да се правят на първо време 2-3 упражнения по 3-4 серии, с по 5-8 повторения за мускулна група, с тенденция да се увличат до 5-6 упражнения от по-5-6 серии.
4. Друг основен принцип е да се тренират равномерно всички мускулни групи, като се набляга на изоставащите.
5. Аз лично мисля, че е по-добре човек да натрупа първо маса, а после може да оформя мускулните групи със специфични упражнения.
6. Почивката и храненето са много важни -осигуряване на по 2-3 г протеин на килограм тегло за трупане на маса и достатъчно почивка за въстановяването на мускулните групи. Малките мускули се въстановяват по-бързо от големите, а самото въстановяване е индивидуално - за около 48-72 часа.
7. Също така трябва да се сменят упражненията, защото с времето стават неефективни тъй като мускулите привикват към тях.
8. От време на време двуседмичните почивки са полезни - след тях мускулите започват да растат малко по-осезаемо.
1. Имат право колегите, които казаха, че масата на ръката се формира 2/3 от трицепса - бицепса е по-малкия и по-слабия мускул.
2. Като цяло човек изглежда по-едър не толкова от гърдите, а повече от масивния гръб.
3. Принципа е да се правят на първо време 2-3 упражнения по 3-4 серии, с по 5-8 повторения за мускулна група, с тенденция да се увличат до 5-6 упражнения от по-5-6 серии.
4. Друг основен принцип е да се тренират равномерно всички мускулни групи, като се набляга на изоставащите.
5. Аз лично мисля, че е по-добре човек да натрупа първо маса, а после може да оформя мускулните групи със специфични упражнения.
6. Почивката и храненето са много важни -осигуряване на по 2-3 г протеин на килограм тегло за трупане на маса и достатъчно почивка за въстановяването на мускулните групи. Малките мускули се въстановяват по-бързо от големите, а самото въстановяване е индивидуално - за около 48-72 часа.
7. Също така трябва да се сменят упражненията, защото с времето стават неефективни тъй като мускулите привикват към тях.
8. От време на време двуседмичните почивки са полезни - след тях мускулите започват да растат малко по-осезаемо.
///sasho написа:M3CSL написа: .....ще си натровиш черния дроб ....
за това нещо може да се използва "трибестан" и ще се реши проблема с черния дроб.
Карзил се ползва за предпазване на черния дроб като си на стероиди. Да ама филма в цялата история е ,че намалява ефекта от стероидите.

Трибестана се ползва след стероиден цикъл , за да се регулират нивата на тестостерона.
М/у другото с трибестан и креатин се получават добри резултати като сила и маса. Единствения страничен ефект е ,че ти се шиба здраво

А относно упражненията не се заблуждавайте ,че като правите много серии и повторения лицеви опори ще качите мускулна маса

П.П. Когато почнах да тренирам бях 56 кг. на ръст 190 см. за първите 2 месеца качих 15 кила без да вземам химия и други глупости само на ядене и тренировки. Сега съм 198 см висок и съм 87 кила.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

Тва за повишената сексуалност от трибестана е само митове и легенди...мене попринцип като ми се шиба непрекъснато
А иначе ако не ти се дават много пари за фитнес и тва те спира...мога да ти оредя някое стабилно намаление в някоя от наще зали (Емил Марков , Люлин , Надежда , Младост)

А иначе ако не ти се дават много пари за фитнес и тва те спира...мога да ти оредя някое стабилно намаление в някоя от наще зали (Емил Марков , Люлин , Надежда , Младост)

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
[/quote] М/у другото с трибестан и креатин се получават добри резултати като сила и маса. Единствения страничен ефект е ,че ти се шиба здраво
Малииии креатин имам са отивам за трибестана ше се превърна в страничен ефект![]()
![]()
![]()
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
балгодаря на вси4ки наистина добра и бърза тема се полу4и поне за мен супер мерси много
определно не гоня килограми за момента имам физиката но изкам малко да се достегне релефа 4е сега намалих цигарите и храната се ожели4и и д анесе окажа 4е сам се исулил накрая идеята ми за момента да заоприли4ам на секс машина
защото немога д ака4а нито на раце нито на гарди никад ене качвам положениет е крити4но но за момента не изкам да по4вам сериозна програма с добавки и сериозни тренировки 4е нямам много време но в кащи мога да оделям ве4ер по 4ас 2 дет се вика
определно не гоня килограми за момента имам физиката но изкам малко да се достегне релефа 4е сега намалих цигарите и храната се ожели4и и д анесе окажа 4е сам се исулил накрая идеята ми за момента да заоприли4ам на секс машина

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4