Какъв ксенон да сложа? [Прекъсване]
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Re: Какъв ксенон да сложа? [Прекъсване]
Колеги монтирах този ксенон, който ми препоръчахте, 55ватовия.
Обаче се оказа , че понеже съм с фейсова кола, ми трябват "залъгалки" , не са скъпи не са проблем, като изключим че наврях всичко във фара и няма да има място за тях наи вероятно.
Въпроса ми е, премигването дали ще се отстрани, ако кодирам light модула че колата има ксенон.. Вчера ми правиха разни кодировки, и видях че има опции, за ксенон, биксенон, адаптивен ксенон които могат да се активират. Би трябвало да са в случай че слагам ОЕМ ксенонови фарове, но от няколко места ми казаха че и афтърмаркет ксеноните спирали да мигат.
Обаче се оказа , че понеже съм с фейсова кола, ми трябват "залъгалки" , не са скъпи не са проблем, като изключим че наврях всичко във фара и няма да има място за тях наи вероятно.
Въпроса ми е, премигването дали ще се отстрани, ако кодирам light модула че колата има ксенон.. Вчера ми правиха разни кодировки, и видях че има опции, за ксенон, биксенон, адаптивен ксенон които могат да се активират. Би трябвало да са в случай че слагам ОЕМ ксенонови фарове, но от няколко места ми казаха че и афтърмаркет ксеноните спирали да мигат.

- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
Да, колега, със залъгалки спира постоянното мигане на ксенона. Сега мигат, защото фаровете се управляват от компютър, който мисли, че не им достига достатъчно ток и за това така кофти премигва. Другия вариант е просто да отидеш да ти кодират light модула, за да разпознае компа вече сложения ксенонов кит и дразнещото премигване ще си изчезне. Въпрос на твой избор и двата варианта вършат работа. Успех, колега! 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Nikolay P. написа:Да, колега, със залъгалки спира постоянното мигане на ксенона. Сега мигат, защото фаровете се управляват от компютър, който мисли, че не им достига достатъчно ток и за това така кофти премигва. Другия вариант е просто да отидеш да ти кодират light модула, за да разпознае компа вече сложения ксенонов кит и дразнещото премигване ще си изчезне. Въпрос на твой избор и двата варианта вършат работа. Успех, колега!
Това сигурно ли е? Защото с голям кеф бих разкарал тия залъгалки,не че ми пречат ама като отворя капака всеки път ме дразнят тия сумати боклуци зад фара

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
Стана !!
Първо със БМВ Скенер ми кодира функция Xenon with automatic HVAC , и понеже заводските ксенони са с автоматично регулиране, врътката за вдигане и сваляне на фаровете ми не работеше. Но след това с NCS expert ми активира това регулиране, и сега хем е кодирана за ксенон и не прекъсва, хем ми работи ръчното регулиране на фаровете.
Първо със БМВ Скенер ми кодира функция Xenon with automatic HVAC , и понеже заводските ксенони са с автоматично регулиране, врътката за вдигане и сваляне на фаровете ми не работеше. Но след това с NCS expert ми активира това регулиране, и сега хем е кодирана за ксенон и не прекъсва, хем ми работи ръчното регулиране на фаровете.

- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
Maxmadness написа:Nikolay P. написа:Да, колега, със залъгалки спира постоянното мигане на ксенона. Сега мигат, защото фаровете се управляват от компютър, който мисли, че не им достига достатъчно ток и за това така кофти премигва. Другия вариант е просто да отидеш да ти кодират light модула, за да разпознае компа вече сложения ксенонов кит и дразнещото премигване ще си изчезне. Въпрос на твой избор и двата варианта вършат работа. Успех, колега!
Това сигурно ли е? Защото с голям кеф бих разкарал тия залъгалки,не че ми пречат ама като отворя капака всеки път ме дразнят тия сумати боклуци зад фара
Сигурно е колега! Става много бързо и си спестяваш излишни кабелаци, каквито са тези залъгалки.

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Nikolay P. написа:Сигурно е колега! Става много бързо и си спестяваш излишни кабелаци, каквито са тези залъгалки.

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
dido0o``` написа:Nikolay P. написа:Сигурно е колега! Става много бързо и си спестяваш излишни кабелаци, каквито са тези залъгалки.
аз му ги правих нещата .. сега остана и bfdy-то да пуснем
Ти си магьосник, ще го измислиш!!!!1

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
Колеги разликата между 55w и 35w комплектите само в баластите ли е?
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
-Maxxx- написа:Колеги разликата между 55w и 35w комплектите само в баластите ли е?
Да, само в баластите е.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
4300 не ти ли харесва как свети или искаш да ти бие цвета към синкаво?
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
не не моят е 5000 55вата и искам 35 4300.... струва ми се силен иначе цвета му е хубав, но моите крушки със 35вата баласти ще светят по-синьо от колкото сега...
Ето моята кола и на един приятел петицата със заводски ксенон за сравнение:

Ето моята кола и на един приятел петицата със заводски ксенон за сравнение:

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2