Лудницааааа!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Лудницааааа!!!!
Днес бях на божури6те с едни приатели и нали знаете навръ6тане става ралито
, та ръ4каме се ние ръ4каме по бул Сливница та 4ак до бул. Константин вели4ков и там идва един тип с мотор, и тоя форсира яко, аз също
светва жълто и се по4ва от старта тръгваме заедно на втора ме дърпа сигурно 4 коли
на трета в на4алото о6те една 2 и ве4е към края на 3-та запо4вам да го настигам
явно 4овека нема6е хубави спира4ки и връ6та6е газта , та на следва6тия светофар пак 4ервено тоя спира до мен , и аз го питам колко кубика е той казва 1100 малееййй
каде съм тръгнал ама айде ни6то за спорта и пак се по4ва пак съ6тото и така от светофар на светофар та до сто4на гара,светва жълто тръгваме веднага от там аз си влизам в завоя с вратите(на около 100м от светофара е завоя посока гара Подуене) и какво става ЧОВЕКА С МОТОРА ПАДА !!!!
АУУ УЖАААС и запо4ва да се търкалят пред мен най отпред е мотора а точно пред колата ми ония се въргаля моториста ебаси веднага спира4ки ама тоя направо ми е в бронята и накрая 4укнах леко волана в страни се ка4их с едната гума на острова и спрях ебаси а на около300метра зад нас има6е бяла астра ,която гаранция е 4ула кво става!!! Ина4е гледам ония с мотора става по4ва не6то да си го оглежда а то мотора се разхвър4а целия ебаси огледала мига4ета споилер4ета пар4енца секви , късмет 4е минема ни6то на мене и на колата
видех 4е тоя моториста де
мърда там при моторетката и въз да ме нема 4е астри4ката гаранция идва6е зад нас , а и аз както съм без книжка и така ебаси трябва6е да го снимам ама си продадох камерата ,оная мойта жена отка4и, абе пак късмет 4е спрех навреме 4овека си е жив и горе долу здрав ще си оправи мотора и така !!!
Айде и карйте внимателно !!!

АУУ УЖАААС и запо4ва да се търкалят пред мен най отпред е мотора а точно пред колата ми ония се въргаля моториста ебаси веднага спира4ки ама тоя направо ми е в бронята и накрая 4укнах леко волана в страни се ка4их с едната гума на острова и спрях ебаси а на около300метра зад нас има6е бяла астра ,която гаранция е 4ула кво става!!! Ина4е гледам ония с мотора става по4ва не6то да си го оглежда а то мотора се разхвър4а целия ебаси огледала мига4ета споилер4ета пар4енца секви , късмет 4е минема ни6то на мене и на колата

Айде и карйте внимателно !!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ти от светофар на светофар си подминал май отбивката за Надежда
А тия гадове с астрите веднага щом видят нещо интересно се лепват. По-добре, че си подпалил веднага
Човека с мотора май другия път ще е по внимателен с изявите 

- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Кофти работа... По този случай се сетих оня ден един "разбирач" как ми разправя, че на мотора си много по-стабилен, защото седиш посредата му и го усещаш много добре, а пък в колата седиш в единия ъгъл и не можеш добре да я усещаш както мотора и следователно си по-нестабилен

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ich0 написа:Кофти работа... По този случай се сетих оня ден един "разбирач" как ми разправя, че на мотора си много по-стабилен, защото седиш посредата му и го усещаш много добре, а пък в колата седиш в единия ъгъл и не можеш добре да я усещаш както мотора и следователно си по-нестабилен![]()
Кажи му да застане на един крак и го бутни. След това да застане на два крака и пак го бутни със същата сила. После го питай пак как си бил по-стабилен

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Ich0 написа:Кофти работа... По този случай се сетих оня ден един "разбирач" как ми разправя, че на мотора си много по-стабилен, защото седиш посредата му и го усещаш много добре, а пък в колата седиш в единия ъгъл и не можеш добре да я усещаш както мотора и следователно си по-нестабилен![]()
Според мен вси4ко зависи от конкретния слу4ай мотори сякви, коли разни , гуми кви ли не и Driveri луди много!!!
Но до сега моя опит показва 4е вграда по завоите, извънграда по завоите(да кажем по пътя към Боровец след Пан4аревското езеро има яки завой4ета) моторетките нямат 6анс!!!
А и един мой познат луд фен на Ф1 не знам до колко е вярно можеби вие 6те кажете но знам 4е са се бягали булид от Ф1 и пистов мотор резултата е бил такъв 4е формулката е дръпнала много яко моторетката
С това си мнение не искам да кажа 4е имам не6то против моторите,
аз ли4но съм карал стария мотор на Ерменко преди около 3 години 1100сс 130 коня , след това като се ка4их на старото ми Е30 320 имах 4увството 4е ходя пе6а

но това е друга тема!!!
факт: хубавите улични мотори от 97-98 насам са много по-близо до състезателните от колкото хубавите улични коли. на една и съща писта, една състезателна кола (или хубава спортна) е винаги една идея по-бърза от състезателния мотор- това е факт.
теория: моторите особено ако не са много големи (от 600 до 900 примерно) са доста повратливи и ако човека знае как да язди- никога не можеш го стигна по завоите. това е теорията.
разни мисли:
1. 99% от хората не могат да карат "сериозно" мотори
2. по родните пътища е самоубийство да се ляга по завоите- чакъл, кал, пясък, дупки- повечето хора ги е страх (мене също). от там и не са толкова бързи като се навие пътя.
относно това дето се е фърлил пича- лошо...
теория: моторите особено ако не са много големи (от 600 до 900 примерно) са доста повратливи и ако човека знае как да язди- никога не можеш го стигна по завоите. това е теорията.
разни мисли:
1. 99% от хората не могат да карат "сериозно" мотори
2. по родните пътища е самоубийство да се ляга по завоите- чакъл, кал, пясък, дупки- повечето хора ги е страх (мене също). от там и не са толкова бързи като се навие пътя.
относно това дето се е фърлил пича- лошо...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Гледах дръпка на писта м/у Ямаха Р1 и Карера ама ква беше господ знае и Карерата го дръпна с няколко дължини, а мотора праи 0-100 под 3 сек 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Истории от 1001 нощ може да си говориме доста дълго ако искате, ама аз още не съм виждал кола да бие мотор на старт. До преди 3 месеца имах Кавазаки ZX10 (1000 кубика 148 конски сили) - за около 2 години не се намери кола да ме бие- може и да не съм намерил подходящия противник, но на всеки сфетофар или права имаше по някой ентусиаст, който след около 30-40 метра съжаляваше че се е захапал
p.s. пускал съм се и с Чочоне и го отрязах с доста, така че докато не видя няма да повярвам. М/у другото много си заависи и от задкормилното устроиство
p.s. пускал съм се и с Чочоне и го отрязах с доста, така че докато не видя няма да повярвам. М/у другото много си заависи и от задкормилното устроиство

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Абе трябва много да се пазят мотористите , щото вчера един приятел ми разправя,връщали се по обяд от Благоевград и някъв сътезател с Благоевградски орел с поне 140км/ч отнесъл някакъв човек със Симсон-ка ,от мотора не останало нещо по което може да се познае че е такъв,а бетонената стена дето укрепва против свличане била цялата омазана с кръв.
Така е като е пълно с хора дето не могат да преценяват ситуацията,а и като се възкачат на селските бегачки неможеш ги спря

Така е като е пълно с хора дето не могат да преценяват ситуацията,а и като се възкачат на селските бегачки неможеш ги спря

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Трудно ми е да повярвам,че кола може да бие мотор

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Аз съм болен на тема мотори, имам доста случай с такива, да ги наречем МПС-та, истината обаче е че в България не е здравословно да се кара мотор по ред причини:
1. До преди 10 години в България най-бързите коли бяха лада 7-ца (7-ца ебати ташака) и хората колкото и да са посвикнали на по-високите възможности на 5-то употребните коли който се търкалят като цяло из страната, още немогат да преценяват какво точно става, с колко се движи този срещу теб и т.н. - това е и причината много хора изобщо да не се съобразяват с мотористите и да не ги пазят, а с една грешка може да го убиеш човечеца на място...вчера например след дъжда бях напред назад по София и на "попа" посока НДК спирам на светофара, между колите един моторист и излиза най-отпред до мен, аз съм първа кола, тоя тръгва и аз със служебния коптор газ до ламарината да мирише на гума, да де ама след него плътно, а е мокро и тоя даде малко газ, разигра му се дупето на моторетката и намали аз от там на спирачките... щях да го помеля...
Моторите правят всичко много по-бързо от колите и ако реакциите на шофьора на колата не са много бързи става...мазало... оглеждайте се и ги пазете тия с моторите защото при един фал, какви бели са.. не е истина...
2. Пътищата, зле са! Всички го знаем, да де ама говорим по отношение на дупките, да за мотористите това е голям проблем, непочистените пътища с камани също, защото едно камъче може да причини такива неща на мотора ако го застъпиш с гумата че да правиш кълбета в половината град... падане от мотор със 100+км/ч не е приятно изживяване вярвайте ми...
3. Пътищата(2) - настилката, автомобилистите сме много щастливи когато направят ремонт на някой от булевардите в София защото няма да си чупим колиците по дупките, да де, само че тоя асфалт който се ползва в България е целия в мазут (не че не трябва да има мазут, само че в Българския асфалт количеството мазут е доста по-голямо но допустимото), по този начин се правят много пари, печалбите са нечовешки, ефекта от целия този филм, е че спирачния път се удължава, а дупките излизат отново, много бързо!
Така че, карането на мотор е много хубаво нещо, но в България си е самоубийство
1. До преди 10 години в България най-бързите коли бяха лада 7-ца (7-ца ебати ташака) и хората колкото и да са посвикнали на по-високите възможности на 5-то употребните коли който се търкалят като цяло из страната, още немогат да преценяват какво точно става, с колко се движи този срещу теб и т.н. - това е и причината много хора изобщо да не се съобразяват с мотористите и да не ги пазят, а с една грешка може да го убиеш човечеца на място...вчера например след дъжда бях напред назад по София и на "попа" посока НДК спирам на светофара, между колите един моторист и излиза най-отпред до мен, аз съм първа кола, тоя тръгва и аз със служебния коптор газ до ламарината да мирише на гума, да де ама след него плътно, а е мокро и тоя даде малко газ, разигра му се дупето на моторетката и намали аз от там на спирачките... щях да го помеля...
Моторите правят всичко много по-бързо от колите и ако реакциите на шофьора на колата не са много бързи става...мазало... оглеждайте се и ги пазете тия с моторите защото при един фал, какви бели са.. не е истина...
2. Пътищата, зле са! Всички го знаем, да де ама говорим по отношение на дупките, да за мотористите това е голям проблем, непочистените пътища с камани също, защото едно камъче може да причини такива неща на мотора ако го застъпиш с гумата че да правиш кълбета в половината град... падане от мотор със 100+км/ч не е приятно изживяване вярвайте ми...
3. Пътищата(2) - настилката, автомобилистите сме много щастливи когато направят ремонт на някой от булевардите в София защото няма да си чупим колиците по дупките, да де, само че тоя асфалт който се ползва в България е целия в мазут (не че не трябва да има мазут, само че в Българския асфалт количеството мазут е доста по-голямо но допустимото), по този начин се правят много пари, печалбите са нечовешки, ефекта от целия този филм, е че спирачния път се удължава, а дупките излизат отново, много бързо!
Така че, карането на мотор е много хубаво нещо, но в България си е самоубийство
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
В конкретния случаи на писта само да изнамеря УРЛ-то са сваляне да се покефите малко И ПАК ГО КАЗВАМ НА ПИСТА С ЗАВОИ И ПРАВИ а не само едно дълга права

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
LUD много лудо кара6 в Красно село

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Имаше страшно задръстване в петък... на светофара на красно село доста интересна маневра направи
идваше от към Руски паметник и направи обратен и влезе в локалното и спря да говориш с един пич... Аз си чаках

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2