м47д20 136к.с няма компресия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
м47д20 136к.с няма компресия
Здравейте преди около месец пуснах тема за случая ми за мотора които бе започнал да пуши бяло и да мирише на сурова нафта и работеше на 2-3 цилиндъра с странно чукане,днес отворих мотора главата е наред,няма криви клапани или нещо от удар нито следи по буталата но пък имат луфт и то не е фатален но се усеща като мръдна буталото напред назад се усеща лек луфт и в момента на движението се чува едно тропкане от буталото явно това е причината на странното тракане.Но интересно ми е за нафтата в цилиндрите от къде е дошла?Възможно ли е поради причината на загуба на компресия колата като си пали да си вкарва горивото в цилиндрите и в 4-те и поради липсата на компресия просто да неможе да изгори нафтата по цилиндрите?
- Bogie
- Потребител
-
- Кара: е46 / 325 M -SPORT
Re: м47д20 136к.с няма компресия
Теоретично ДА, ама бих заложил на пикаещи дюзи.
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
аз пък заложих че е проблем в мотора и излезе крива биела на 4ти цилиндър първи седеше леко по високо от 4ти достатъчно е от някаде да изгуби компресията дизела и да се разкиха,бях пускал видео как работи мотора и се виждаше че работи на 3 цилиндъра..сега ме чакат ремонти 

- Bogie
- Потребител
-
- Кара: е46 / 325 M -SPORT
angelBMW написа:аз пък заложих че е проблем в мотора и излезе крива биела на 4ти цилиндър първи седеше леко по високо от 4ти достатъчно е от някаде да изгуби компресията дизела и да се разкиха,бях пускал видео как работи мотора и се виждаше че работи на 3 цилиндъра..сега ме чакат ремонти

Успех!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1