БМВ е39 джанти 18" стайл 65
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ е39 джанти 18" стайл 65
Здравейте колеги.Един познат продава джанти на добра цена като за 18".Джантите са 18" стайл 65 (реплика - MADE IN ITALY) 8.5Ж и 4-те, ЕТ35.Колата ми е БМВ Е39 2001, попринцип с това ЕТ ми казаха, че няма да станат, но аз ги сложих, пробвах ги, не опират никъде и има доста място до подкалниците и пружините.Въпроса ми е като сложа гуми 245/40/18 дали няма да има проблем, да опират някъде, за да знам да ги взимам ли изобщо.Благодаря предварително за мненията и съветите, ще ми бъдат полезни.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: БМВ е39 джанти 18" стайл 65
Я пусни една снимка, че ми е много интересно, колко навътре стоят с ЕТ35.
[album][/album]
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
И на мен би ми било интересно как седи ЕТ35 на Е39 

virtue and tranquillity
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Много странно, очаквах да са доста по-навътре
Ако наистина това е стойката, мисля че няма да опират гуми в пружините, но пък винаги можеш да си решиш проблема с едни 10мм -ви фланци.
И м/у другото, това че са MADE IN ITALY не означава, че са реплика
В БГ баварците се продават с джанти Made in Hungary.

И м/у другото, това че са MADE IN ITALY не означава, че са реплика

Ето и развитието с джантите: предния път пича просто е завъртял болтовете съвсем леко за да ми покаже, че стават и не опират никъде, но миналия ден като им сложих и гумите и тръгнах да ги слагам на колата, те опряха.Съответно върнах си му ги на момента, защото е много некоректно от негова страна, но така е явно в БГ и особено като видят момче на 18, което не разбира много от джанти.Колеги извинявам се много, за некомпетентната тема от моя страна и ви благодаря за отделеното време.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Мдааа, както и предполагах, нищо повече от ЕТ25-26 не може да влезе в Е39 без интервенции.
- Turbo_XD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: смени старата tds-ка с кон умрял :D
mad_presley написа:Много странно, очаквах да са доста по-навътреАко наистина това е стойката, мисля че няма да опират гуми в пружините, но пък винаги можеш да си решиш проблема с едни 10мм -ви фланци.
И м/у другото, това че са MADE IN ITALY не означава, че са репликаВ БГ баварците се продават с джанти Made in Hungary.
зимните ми джанти style 83 са унгарски

pavlov7 написа:Ето и развитието с джантите: предния път пича просто е завъртял болтовете съвсем леко за да ми покаже, че стават и не опират никъде, но миналия ден като им сложих и гумите и тръгнах да ги слагам на колата, те опряха.Съответно върнах си му ги на момента, защото е много некоректно от негова страна, но така е явно в БГ и особено като видят момче на 18, което не разбира много от джанти.Колеги извинявам се много, за некомпетентната тема от моя страна и ви благодаря за отделеното време.
колега имаш ли мерак за такива цолажи просто проучи какво ет е нормално за твоята е39ка за да нямаш ядове с джантите за в бъдеще

Благодаря за съвета колега, напредвам леко, все пак има една приказка, че човек се учи от грешките си, иначе и на мен ми казаха за тия италиянските джанти, че самия алуминии от който са направени бил с доста ниско качество и едва ли не самите джанти от 18" нататък били нещо като по меки
.И тези също имаха 1 заварка, бяха изправяни и като отидох на вулканизатор, като ги качи на баланса бяха много ама много зле.. супер криви излезнаха.Голям боклук бяха.Но пък един приятел има такива СТАЙЛ 65 реплика италиански пак, само че 17" кара ги на е46 и е много доволен не са мръднали апък ги кара от 2-3 години.

Аз карах 18" италианска реплика 1 година - никакви ядове, докато не влезнах с 30 км/ч. в една по-дълбока локва 

virtue and tranquillity
vladye написа:Аз карах 18" италианска реплика 1 година - никакви ядове, докато не влезнах с 30 км/ч. в една по-дълбока локва
...колега да не си попаднал на някоя скрита мина или яма...каква височина са ти гумите 30 или 35

BMW E39 FOREVER ( !!! )
Отдавна беше и не помня, но мисля, че предните бяха 235/40. Дупката не я видях колко е дълбока, по обективни причини - беше пълна с вода 
Sent from my iPhone using Tapatalk 2

virtue and tranquillity
Re: БМВ е39 джанти 18
vladye написа:Отдавна беше и не помня, но мисля, че предните бяха 235/40. Дупката не я видях колко е дълбока, по обективни причини - беше пълна с вода
...може би ако беше с гуми 45-ки можеше да се разминеш само с опръскване на колата

BMW E39 FOREVER ( !!! )
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E61
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
mad_presley написа:Мдааа, както и предполагах, нищо повече от ЕТ25-26 не може да влезе в Е39 без интервенции.
ET27, без интервенции

Факт е, че всичко с по-голямо ЕТ или би стояло грозно, или би опирало.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
14 мнения
• Страница 1 от 1