помощ при смяна на странично огледало
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- KpuB4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 F26 20D & S1000RR K67
- Мечтае да кара: MV Agusta Superveloce S
помощ при смяна на странично огледало
Здравейте колеги, преди седмица ми счупиха основата на огледалото на е46 купе, днес намерих и взех огледало но буксата която влиза в копчетата за управление е различна. Прилагам снимки със проблема. Предпоалгам че новото огледало има някоя друга екстра в повече защото излизат повечко кабели от него. Старото ми имаше ел подгрев и ел управление. И да ме упътите какво да направя за да си вържа кабеляците моля.
Черната букса е новото огледало, бялата е старото и копчето е старото.

Черната букса е новото огледало, бялата е старото и копчето е старото.

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: помощ при смяна на странично огледало
Колега до колкото разбирам са ти счупили цялото огледало смисъл от основата където е пружината която като го напънеш с ръка се вдига на горе,а то е счупено в основата...

Ако е така както го разбирам защо не използваш просто новата основа и да я сложиш в твоето огледало с неговата си електроника.

Ако е така както го разбирам защо не използваш просто новата основа и да я сложиш в твоето огледало с неговата си електроника.
- KpuB4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 F26 20D & S1000RR K67
- Мечтае да кара: MV Agusta Superveloce S
Re: помощ при смяна на странично огледало
Колега, абсолютно по същия начин ми беше счупено и от сутринта това се опитах да направя и успех, новото огледало при ваденето го спуках но старото ми е здраво и вече всичко е точно. Темата е за ключ. Иначе огледалото пак беше само електрическо, но с друг модел моторче и затова буксата беше различна. Благодаря.
3 мнения
• Страница 1 от 1