Външен багажник - E46 330D
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Външен багажник - E46 330D
един приятел си е загубил едното от гумените уплътнения за гредите(намаляват шума, когато нямаш прикрепен аксесоар и спомагат за прикрепяне на всякакъв друг товар отгоре). Може ли да се поръча отделно, предполагам Peshev знае?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3

Номенклатурен номер : 82129413122
Описание : КАПАЧКА ГОРНА
Ед.цена (с ДДС) : 12.07 BGN
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
мерси много, аз ти дължа една бира, не съм забравил - като дойда за козметика ще се отчета...
Този номер е номенклатура в БМВ нали? Не ми отговаряй ако е така
Този номер е номенклатура в БМВ нали? Не ми отговаряй ако е така

- Antares7
- Потребител
-
- Кара: е46 328i
- Мечтае да кара: e46 328i
Здравейте колеги! Извинявам се за форумната некромантия, но също се интересувам от напречните греди. Идеята ми е да продължа да си транспортирам байка върху покрива на колата - e46 328i седан. Трябват ми греди с четвъртит профил 32х22 за този тип багажник. В началото на темата някой беше споменал багажници Neumann, като добра алтернатива на Thule-тата, които бъркат прекалено дълбоко в джоба ми. В момента оглеждам два модела - първи, втори.
Някой ползвал ли е такива и може ли даде впечатления? Имате ли представа каква е разликата в захвата и кое обосновава разликата в цената?
Някой ползвал ли е такива и може ли даде впечатления? Имате ли представа каква е разликата в захвата и кое обосновава разликата в цената?
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
http://www.bagajnik.com/produkt-Bagazhn ... LU-BARS-60
Хубавото е, че са алуминиеви и не са квадратни (по безшумни)
Хубавото е, че са алуминиеви и не са квадратни (по безшумни)
- Antares7
- Потребител
-
- Кара: е46 328i
- Мечтае да кара: e46 328i
Заобленият профил на гредите не ми върши работа - захватът на велобагажника ми не е съвместим с тях.
Ред: От магазина на bagajnik.com си взех греди HAKR, с които без проблеми с до към 140 km/h си возих двуколесния звяр по магистралата. До момента - доволен от избора.
Ред: От магазина на bagajnik.com си взех греди HAKR, с които без проблеми с до към 140 km/h си возих двуколесния звяр по магистралата. До момента - доволен от избора.
- rosco
- Потребител
-
- Кара: 318 TDS
- Детайли за колата: 318 TDS-там където свършват бензина и газта идва дизела
поздравления,паснал е идеално,много ми допада багажника,вече съм зарибен и започвам проучване,за да поставя един и на моята кола...
- hitar_potar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330д
Колеги, аз съм с комби - колата е без надлъжни релси, а ми се иска да сложа. Гледах я обаче, че има лайсни само и 4 капачета, изглеждащи като лайсни. Повдигнах ги и се оказа, че е подготвена директно за напречни греди. Не знам обаче под останалите лайсни дали няма отвори за надлъжни. Някой знае ли?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Някой да има на thule footpack 753 ? Понеже като ги монтирах под тях се отварят бая луфтове и слобих едни гумички от fit kit за астра , но са малко по-големи и ми напрягат капачките и не застава както трябва , въпроса ми е има ли подобни гумички за бмв или ? Ето как седят с тея гумички от астра , без тях нямам снимки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I'm slowly drifting

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Извинявам се, че вдигам стара тема, но имам въпрос. Купих си от стария модел ОЕМ греди (квадратните) но ми ги изпратиха без болтове. Какъв размер шестограми ми трябва?

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
DirtySouth написа:Някой да има на thule footpack 753 ? Понеже като ги монтирах под тях се отварят бая луфтове и слобих едни гумички от fit kit за астра , но са малко по-големи и ми напрягат капачките и не застава както трябва , въпроса ми е има ли подобни гумички за бмв или ? Ето как седят с тея гумички от астра , без тях нямам снимки.
Аз имам някакви Thule, не знам какъв е модела (пише ли го някъде на тях?), черни са. Изключително съм недоволен от тях, от 40 км/ч на горе се получава все едно имам торнадо на покрива на колата, а съответно и стрелката за разхода е значително по-надясно. Гледам да се отърва от тях и мисля да взема тези на BMW, надявам се, че при тях ще е ок.
Има ли някакъв ефект от тези гуми, защото и при мен има бая луфт и предполагам от това се получава шума?

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3