Амортисьори

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530ДА 193к.с. 2001г. Комби

Re: Амортисьори

Мнение от todorakis82 » 27 Мар 2014, 17:56

Колеги ако взема тези амортисьори втора ръка момчето ми ги дава и с пружините и вече няма да съм със това спортно или снижено окачване незнам точно как се води едни ми казват, че е спортно други, че било снижено и предницата няма да е толкова ниска колкото сега а като на нормално окачване правилно ли разбирам, каква е ползата от окачването в което съм в момента спортно/снижено

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 28 Мар 2014, 14:53

todorakis82 написа:Колеги окачването ми е "S227A Sportfahrw.+Tieferleg.+Niveaureg. Sport suspension+lowered+ride-height"
незнам спортно или снижено се води, може ли да сложа амортисьори от е39-ка 530д с нормално окачване става въпрос за втора ръка.
Колата ми е 530ДА 193к.с. 2001г. фейслифт.

lowered+ride-height това означава, че можеш да регулираш задницата, защото си с въздушни възглавници отзад. Можеш да сложиш каквито искаш амортисьори отпред, за отзад нещата са по различни, заради възглавнизите.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530ДА 193к.с. 2001г. Комби

Мнение от todorakis82 » 28 Мар 2014, 18:59

liort написа:
todorakis82 написа:Колеги окачването ми е "S227A Sportfahrw.+Tieferleg.+Niveaureg. Sport suspension+lowered+ride-height"
незнам спортно или снижено се води, може ли да сложа амортисьори от е39-ка 530д с нормално окачване става въпрос за втора ръка.

lowered+ride-height това означава, че можеш да регулираш задницата, защото си с въздушни възглавници отзад. Можеш да сложиш каквито искаш амортисьори отпред, за отзад нещата са по различни, заради възглавнизите.

Колега ако сложа тава окачване което е нормално отпред трябва да вдигна задницата нали, как се регулира с компютър ли.
Май е най добре да търся като моите амортисьори като за моето окачване но незнам дали ще намеря втора, ръка защото нови са си цифра.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 28 Мар 2014, 21:57

Ако смениш окачването и от зад, с обикновено нямам как да я регулираш, и ще се вкараш в филм който не си заслужава. има много обяви за коли които се продават на части и без проблем ще намериш. viewtopic.php?f=35&t=312885 тук може да разбереш какво точно ти е окачването, за да знаеш какво да търсиш.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
Мечтае да кара: 850 CSI

Мнение от chris71ano » 29 Мар 2014, 21:20

todorakis82 написа:
liort написа:

Колега ако сложа тава окачване което е нормално отпред трябва да вдигна задницата нали, как се регулира с компютър ли.
Май е най добре да търся като моите амортисьори като за моето окачване но незнам дали ще намеря втора, ръка защото нови са си цифра.

Поддържай си колата с нови и хубави части колега или по-добре я продай и си купи един Пасат 2-ка. Сложи си едни нови и хубави амортисьори и няма да ги пипнеш дълго време. :yes:

Предишна

Назад към E39