ОТКРАДНАТ Х5 ЧЕРЕН С7459ВР HELP!!!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
"лепенките на стъклото показват само,че е маркирана.освен бул инс и дзи използват същите стикери"
На стикерите на Бул инс си го пише
неможе да се збърка и това не е кола за 5-7 хиляди лева който краде Х5 застрахован там не е случаен човек и според мене някой си има взимане даване с шефа ти това е невъзможно според мен неможе случаен човек да кара такава кола и да я види някой на улицата и да си каже я мого ми харесва и да я гепи това може да е някак вид предурпеждение за нещо следващто може да е върху него направо, кой знае - вид сплашване...
Стига тия дет крадат коли разпознават ститерите на колите не са кретени, едвали ги затруднява да отворят жабката и да видят полицата или не си е плащал вноските много време и това е вариант не искам да гадая той ще се оправи, ще си купи друг или ще си вземе някоя стара Е46- сигурно за него не е проблем
кажи какво е станалло след известно време имали развития по случая
На стикерите на Бул инс си го пише

Стига тия дет крадат коли разпознават ститерите на колите не са кретени, едвали ги затруднява да отворят жабката и да видят полицата или не си е плащал вноските много време и това е вариант не искам да гадая той ще се оправи, ще си купи друг или ще си вземе някоя стара Е46- сигурно за него не е проблем

/
Страх ме е да попитам ама-Нали документите не са в колата?Че на моя баща,примерно,не мога да му обесня да си ги взема в него...До колкото знам и ключа трябвало да в него или поне резервния..То на мен от БМВ не ми дадоха резервен,но това си е друга тема 

- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
На дъртия му чопнаха х5-то по същия тъп начин и тя е застрахована в булдзи
след една седмица ни вест ни кост накрая куките звънят и разправят
-намерихме ви колата седи си в слатина на един булевард и си работи преди тва дърпала някво авди в центъра
Тъпите куки са се возили една седмица и са я заебали 95% съм сигурен

-намерихме ви колата седи си в слатина на един булевард и си работи преди тва дърпала някво авди в центъра

Тъпите куки са се возили една седмица и са я заебали 95% съм сигурен

street disorder workshop

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
_BoBI_ написа:"лепенките на стъклото показват само,че е маркирана.освен бул инс и дзи използват същите стикери"
На стикерите на Бул инс си го пишенеможе да се збърка и това не е кола за 5-7 хиляди лева който краде Х5 застрахован там не е случаен човек и според мене някой си има взимане даване с шефа ти това е невъзможно според мен неможе случаен човек да кара такава кола и да я види някой на улицата и да си каже я мого ми харесва и да я гепи това може да е някак вид предурпеждение за нещо следващто може да е върху него направо, кой знае - вид сплашване...
Стига тия дет крадат коли разпознават ститерите на колите не са кретени, едвали ги затруднява да отворят жабката и да видят полицата или не си е плащал вноските много време и това е вариант не искам да гадая той ще се оправи, ще си купи друг или ще си вземе някоя стара Е46- сигурно за него не е проблем![]()
доколкото знам, булинс пазят колите на ДЗИ, и едните чопват проценти на другите и т.н. така че едва ли има огромно значение дали е булинс или дзи, или както се чу 'булдзи' - по-скоро никакво значение

п.с. а и иначе едва ли нямат пари за печатницата, за да са с еднакви стикери

tormentor написа:приятелю не искам да те разочаровам,но няма шанс да я намеритеосвен,ако тези,които са я взели не поискат така!Много е кофти и на нас са ни крали БМВ 7 серия по онова време бяха 2-3 в България.Баща ми беше полудял и направихме всичко възможно,познавахме и гранични, но ефект нямаше!
Съжалявам.
Ти да не си от тайните служби бе брато? То онова време е било доста одавна, а като се има предвид какви ги пишеш, то ти в онова време не си бил роден. Поне не разводнявай темата. На човека му е само до твоите глупости.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- t0sh
- старши ентусиаст
-
Иво написа:Мейла му е tormentor89@abv.bg . Набор 89 са добри деца

съвсем ми стана ясно колко е 'разбирач' и с какъв акъл е писал темата 'не подценявай съперника'

Иво само ще кажа,че това,което си направил не е коректно!Просто е наистина глупаво...пък дали съм на 17,27,37...това няма значение,защото имам акъла да преценявам ситуацията.Защото живота ми е поднасял трудности въпреки възръстта ми и съм се научил да разсъждавам и мисля трезво...Не съм искал да поучавам никого,първото от уважение,второто не съм на годините на повечето хора,трето сигурно не съм и на акъла,а просто се опитах да ви накарам да се замислите...
П.С.Не си правете труда да пишете постове от рода на дете,НФС фен или там още квото измислите,защото видях,че не признавате мнения щом осъждат БМВ шофъор и едва ли повече ще поствам тук
П.П.С. Айде със здраве и късмет на пътя...
П.С.Не си правете труда да пишете постове от рода на дете,НФС фен или там още квото измислите,защото видях,че не признавате мнения щом осъждат БМВ шофъор и едва ли повече ще поствам тук
П.П.С. Айде със здраве и късмет на пътя...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Иво написа:Мейла му е tormentor89@abv.bg . Набор 89 са добри деца
ето къде бил ключа от палатката...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
сори за оффтопиците на автора .. много сме лоши изгонихме турбо-летеца торментор
(м'че всяко изказване ти беше абсолютно лъхащо на мечти, нищо общо с анти-БМВ
)
// край на оффтопика
за петицата - нещо ново? откупи / намерена / още липсва?

(м'че всяко изказване ти беше абсолютно лъхащо на мечти, нищо общо с анти-БМВ

// край на оффтопика
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
t0sh написа:........................
// край на оффтопика
Шефа е извън България и за момента нищо ново не е стигнало до мен.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3