Твърде ярки ангелски очи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: Твърде ярки ангелски очи
vavilon написа:Колега, какво ти пречи да си провериш фаровете на реглаж?Има голяма вероятност, като си монтирал ангелите да ти се разместят фаровете! Затова ти писах в първият си коментар.
![]()
И наистина, какви са тея ангели където заслепяват? На л.с., благодаря.
Скоро свалях капаците за да ги дам за полиране и след това се наложи реглаж на фаровете. Единствено се наложи да разхлабя малко горните болтове, но явно и това оказва влияние
- danielgenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 1.9 316i / F36 440xi
Тези дни се врътнах вечерта из Козлодуй и с доста коли се разминах и никой не ми присветна, като пробвах късите от min до max регулация. Предполагам, както казва ивайло81, че проблема е, че когато видят да свети целия фар насрещните си мислят, че съм на дълги. Това го чух и от други места. Накрах един колега да ми ги види светлините ангелски очи + къси през нощта и ми каза, че не заслепяват. Така че, така си и остават.
Иначе ето снимка как изглеждат със стандартна насторйка на камерата и как изглеждат в действителност на живо, с корекция на камерата (Снимам с Samsung Galaxy S4):
И все пак да уточня, на смиката са включени единствено габарити + ангелски очи
Със стандартна настройка за нощ на камерата:
С ръчна настройка (ISO 100)
Иначе ето снимка как изглеждат със стандартна насторйка на камерата и как изглеждат в действителност на живо, с корекция на камерата (Снимам с Samsung Galaxy S4):
И все пак да уточня, на смиката са включени единствено габарити + ангелски очи

Със стандартна настройка за нощ на камерата:
С ръчна настройка (ISO 100)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Добре де колега ти последно с оставени фасонги на габаритите и крушки ли си или не?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
на 2 рата снимка колкото мога да видя май е със габаритите 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Питам защото, аз моите крушки за габаритите си ги махнах... През дупките за фасонгите си прекарах кабелите... За какво са ми тия габарити като имам ангели....
- danielgenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 1.9 316i / F36 440xi
danielgenov написа:И все пак да уточня, на смиката са включени единствено габарити + ангелски очи
Въпреки, че предвидливо го написах, пак питате

SaSo - да, със фасунгите на габаритите съм и с крушките. Реших, че не искам да ги махам габаритите, защото не ми пречат, нито ме дразнят

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
danielgenov написа:danielgenov написа:И все пак да уточня, на смиката са включени единствено габарити + ангелски очи
Въпреки, че предвидливо го написах, пак питатеЕ пак ще отговоря: включени са и габаритите и ангелските очи. То няма и друг вариант, защото съм ги подвързал очите директно към габаритите, поне до днес сутринта. Днес първо си почистих зимните гуми от камъчетата и ги зазимих и след това се реших да си вържа очите малко "по-интелигентно" и използвах и релето. Сега като отключа колата светват и очите заедно с плафоните в колата
Мнооого е яко, както прочетох в един пост, така все едно колата те поздравява
Само че, понеже нямам червен кабел с жълти ресни в ел.кутията и за да не рискувам с грешен кабел пак ги вързах към габаритите, само че този път от + на габарита към релето
SaSo - да, със фасунгите на габаритите съм и с крушките. Реших, че не искам да ги махам габаритите, защото не ми пречат, нито ме дразнят
В ел. кутията, има поне 5 кабела с +12В на втори контакт! С един мултицет можеш да се увериш и сам.

Инсталацията на предните светлини е на два кръга.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2