Проблем със лампата на маслото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- slavi8601
- Потребител
-
- Кара: 520i
Проблем със лампата на маслото
Здравейте имам е39 520и автоматик 99година.Проблема е много странен лампата на маслото започва да премига като загрее.Това става само като е пуснат климатика щом го спра лампата спира да мига.Това е само на тихи обороти на високи няма проблем.Маслото е 5w40 на 232347 километра неми пипа масло.Казахами маслената помпа тръгнала даси ходи.Нищо неса замервали товае диагноза базирана на мое описание.На този майстор не вярвам затова искам вашето мнение като хора които разбират благодаря предварително.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Проблем със лампата на маслото
Отиди някъде да ти примерят налягането на маслото на първо време
Барай шишарката Минкеее ....
ще кажеш че не от това ама да знаеш и аз това казах че няма логика......СМЕНИ Виското и всичко се оправя....ако не пробвай поне дали работи добре...другия вариянт по ефтин ми казват датчика на маслото...не слушай никакви маслени помпи не бутай...или датчик или виско...при мен беше виско
fil_82 написа:ще кажеш че не от това ама да знаеш и аз това казах че няма логика......СМЕНИ Виското и всичко се оправя....ако не пробвай поне дали работи добре...другия вариянт по ефтин ми казват датчика на маслото...не слушай никакви маслени помпи не бутай...или датчик или виско...при мен беше виско

- kostadin kuzev
- Потребител
-
смени маслото.казвам,го от опит,имах,го саштиа проблем,на 520i.
5 мнения
• Страница 1 от 1