ОТКРАДНАТ Х5 ЧЕРЕН С7459ВР HELP!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 08 Окт 2006, 0:36

"лепенките на стъклото показват само,че е маркирана.освен бул инс и дзи използват същите стикери"

На стикерите на Бул инс си го пише ;) неможе да се збърка и това не е кола за 5-7 хиляди лева който краде Х5 застрахован там не е случаен човек и според мене някой си има взимане даване с шефа ти това е невъзможно според мен неможе случаен човек да кара такава кола и да я види някой на улицата и да си каже я мого ми харесва и да я гепи това може да е някак вид предурпеждение за нещо следващто може да е върху него направо, кой знае - вид сплашване...
Стига тия дет крадат коли разпознават ститерите на колите не са кретени, едвали ги затруднява да отворят жабката и да видят полицата или не си е плащал вноските много време и това е вариант не искам да гадая той ще се оправи, ще си купи друг или ще си вземе някоя стара Е46- сигурно за него не е проблем :mhihi:

кажи какво е станалло след известно време имали развития по случая :)

Потребител
Аватар

/

Мнение от shekito » 08 Окт 2006, 21:35

Страх ме е да попитам ама-Нали документите не са в колата?Че на моя баща,примерно,не мога да му обесня да си ги взема в него...До колкото знам и ключа трябвало да в него или поне резервния..То на мен от БМВ не ми дадоха резервен,но това си е друга тема :)

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 08 Окт 2006, 23:01

На дъртия му чопнаха х5-то по същия тъп начин и тя е застрахована в булдзи :mhihi: след една седмица ни вест ни кост накрая куките звънят и разправят
-намерихме ви колата седи си в слатина на един булевард и си работи преди тва дърпала някво авди в центъра :mhihi:

Тъпите куки са се возили една седмица и са я заебали 95% съм сигурен :winky:
street disorder workshop
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 09 Окт 2006, 10:26

_BoBI_ написа:"лепенките на стъклото показват само,че е маркирана.освен бул инс и дзи използват същите стикери"

На стикерите на Бул инс си го пише ;) неможе да се збърка и това не е кола за 5-7 хиляди лева който краде Х5 застрахован там не е случаен човек и според мене някой си има взимане даване с шефа ти това е невъзможно според мен неможе случаен човек да кара такава кола и да я види някой на улицата и да си каже я мого ми харесва и да я гепи това може да е някак вид предурпеждение за нещо следващто може да е върху него направо, кой знае - вид сплашване...
Стига тия дет крадат коли разпознават ститерите на колите не са кретени, едвали ги затруднява да отворят жабката и да видят полицата или не си е плащал вноските много време и това е вариант не искам да гадая той ще се оправи, ще си купи друг или ще си вземе някоя стара Е46- сигурно за него не е проблем :mhihi:

кажи какво е станалло след известно време имали развития по случая :)

доколкото знам, булинс пазят колите на ДЗИ, и едните чопват проценти на другите и т.н. така че едва ли има огромно значение дали е булинс или дзи, или както се чу 'булдзи' - по-скоро никакво значение ;)

п.с. а и иначе едва ли нямат пари за печатницата, за да са с еднакви стикери :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 09 Окт 2006, 10:44

приятелю не искам да те разочаровам,но няма шанс да я намеритеосвен,ако тези,които са я взели не поискат така!Много е кофти и на нас са ни крали БМВ 7 серия по онова време бяха 2-3 в България.Баща ми беше полудял и направихме всичко възможно,познавахме и гранични, но ефект нямаше!
Съжалявам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 10 Окт 2006, 19:08

tormentor написа:приятелю не искам да те разочаровам,но няма шанс да я намеритеосвен,ако тези,които са я взели не поискат така!Много е кофти и на нас са ни крали БМВ 7 серия по онова време бяха 2-3 в България.Баща ми беше полудял и направихме всичко възможно,познавахме и гранични, но ефект нямаше!
Съжалявам.

Ти да не си от тайните служби бе брато? То онова време е било доста одавна, а като се има предвид какви ги пишеш, то ти в онова време не си бил роден. Поне не разводнявай темата. На човека му е само до твоите глупости. :kuku:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 11 Окт 2006, 13:19

Хах не съм бил роден!Ти откъде знаеш кога съм роден и кога е било онова време?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 11 Окт 2006, 14:01

tormentor написа:Хах не съм бил роден!Ти откъде знаеш кога съм роден и кога е било онова време?

:dummy:
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 11 Окт 2006, 14:51

Мейла му е tormentor89@abv.bg . Набор 89 са добри деца :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 11 Окт 2006, 16:12

Иво написа:Мейла му е tormentor89@abv.bg . Набор 89 са добри деца :)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

съвсем ми стана ясно колко е 'разбирач' и с какъв акъл е писал темата 'не подценявай съперника'
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 11 Окт 2006, 16:27

:owned:

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 11 Окт 2006, 18:48

Иво само ще кажа,че това,което си направил не е коректно!Просто е наистина глупаво...пък дали съм на 17,27,37...това няма значение,защото имам акъла да преценявам ситуацията.Защото живота ми е поднасял трудности въпреки възръстта ми и съм се научил да разсъждавам и мисля трезво...Не съм искал да поучавам никого,първото от уважение,второто не съм на годините на повечето хора,трето сигурно не съм и на акъла,а просто се опитах да ви накарам да се замислите...

П.С.Не си правете труда да пишете постове от рода на дете,НФС фен или там още квото измислите,защото видях,че не признавате мнения щом осъждат БМВ шофъор и едва ли повече ще поствам тук
П.П.С. Айде със здраве и късмет на пътя...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Окт 2006, 19:11

Иво написа:Мейла му е tormentor89@abv.bg . Набор 89 са добри деца :)

ето къде бил ключа от палатката... :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 11 Окт 2006, 22:46

сори за оффтопиците на автора .. много сме лоши изгонихме турбо-летеца торментор :)
(м'че всяко изказване ти беше абсолютно лъхащо на мечти, нищо общо с анти-БМВ ;))

// край на оффтопика

за петицата - нещо ново? откупи / намерена / още липсва?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

РЕ:

Мнение от turboto » 12 Окт 2006, 8:10

t0sh написа:........................
// край на оффтопика

за петицата - нещо ново? откупи / намерена / още липсва?

Шефа е извън България и за момента нищо ново не е стигнало до мен.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум