Дилема за носачи
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Дилема за носачи
TGA написа:пълних 2 пъти в Требич но нещо не изкара много. Тампоните не съм ги сменял ,може би заради тях не изкарват много .Ако сложа от тези тампони полиоретановите, те как са като здравина ,мисля си че са по здрави от всички ментета
Не е заради тампоните, просто рециклажа е кофти явно. А полиуретановите тампони са на практика вечни, ако са качествени и се монтират както трябва.
Ясно ,ще сложа такива само някои ако може да сподели от къде да ги купя а и къде да напълня накраиниците. Требич отпада като вариант, някои ако има наблюдения от друго място за качествено пълнене .
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
И ако се смазват редовно с правилната грес ....Нямат ли смазка се протриват и стават на парцал.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E32 740 V8 manual
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12 6.0
На е32-ката ми рециклирах шарнирите на 4-те носача в Казанлък, а за тампони сложих от Старозагорския полиуретан. Почти година вече няма мърдане и ми легна малко над 200лв общо. Едва ли ще си купя нов носач защото още от предната ми кола разбрах че от най-евтиното до най-скъпото разлика има само в цената!
Поздрави
Поздрави
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Къде има AS Metal носачи в София?
Намерих варненска фирма, с която си разменихме по един мейл и казаха, че цената става по 80лв на носач, ако се вземат 2бр.
Което си е ок, при положение, че ако ги взема, ще сменя тампоните с Лемфордерски за е32 750i.
Проблемът на фирмата е, че ми отговориха супер неграмотно и ми отне близо минута да прочета 3 реда писано
И не знам дали е удачно да пазарувам от тях (това са си мои съображения, разбира се)
Намерих варненска фирма, с която си разменихме по един мейл и казаха, че цената става по 80лв на носач, ако се вземат 2бр.
Което си е ок, при положение, че ако ги взема, ще сменя тампоните с Лемфордерски за е32 750i.
Проблемът на фирмата е, че ми отговориха супер неграмотно и ми отне близо минута да прочета 3 реда писано

От АС Метал и аз съм доволен, имам накрайници и биалетки от тях на две години и нещо. Още не са се обадили.
Продават ги в едно малко, мизерно, магазинче срещу второ АГ (моето рожденно място
) на Ботев.
http://www.sprintbg.com/contact.html
Продават ги в едно малко, мизерно, магазинче срещу второ АГ (моето рожденно място

http://www.sprintbg.com/contact.html
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
И аз го мислех тоя вариант с носачи ASmetal и тампони Лемфьордер.Даже колега който продава такива носачи ми предложи по-добра цена от 80лв до колкото помня но не помня колко точно...Както и да е,при положение че форумен търговец ми продаде Meyle HD за 88лв просто турските АС с тампона излизат повече от Мейлето...Та в момента съм с Мейле и съм доволен но съм минал само 2000-3000км

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
И аз съм с Мейле долни предни носачи. Мисля, че са чугунени.
Смених и тампоните на горни предни(криви) носачи Мейле подсилени.
За сега никакви проблеми 7-8к
Смених и тампоните на горни предни(криви) носачи Мейле подсилени.
За сега никакви проблеми 7-8к
MaxMeyer написа:TGA написа:Става въпрос за София
Еконт,Спиди,БГ пощи,Европът...
Да известно ми е за тези куриери , ще задам въпроса така - В София има ли място от където да си купя от тези ПОЛИЕЛЕТАНОВИ тампони
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
TGA написа:MaxMeyer написа:TGA написа:Става въпрос за София
Еконт,Спиди,БГ пощи,Европът...
Да известно ми е за тези куриери , ще задам въпроса така - В София има ли място от където да си купя от тези ПОЛИЕЛЕТАНОВИ тампони
Има обява на колега, тук в продава

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
мойта предница след 50 000 и тя е тръгнала и се чуда,на тая да рециклирам или купувам нови.А за големите тампони твърдо съм решил полиуретан.А като се рециклират носачи,какво точно им рециклират?
ТДС - Турбо Див Селянин
- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E32 740 V8 manual
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12 6.0
Шарнирите 

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Шарнирите и маншоните има гумени маншони и такива от полиуретан които не гния като гумените.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3