Кола с платформа само за Пловдив !!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Кола с платформа само за Пловдив !!
Нужна ми е кола с платформа да си взема колата от сервиза днес имах доста кофти ден и май някои хора се поувлякоха или му е дошло времето което ми е малко не логично но това е дълга тема която ще споделя с времето.
Мотора на колата ми 320д 136к.с м47д20 май сдаде багажа та нужна ми е кола с платформа да си я прибера от сервиз реал турбо/бош в гр.Пловдив до ж.к Тракия колата неможе да се задърпа тъи като от пред ми е скъсана резбата и няма какво да се завие не са ми нужни мнения от сорта че може и на други места.
Просто ми е нужна кола с платформа да я кача и да я прибера като бял човек и да почвам да отварям да видя какво става
Ще помоля които има да ми пише на лс телефон аз ще се обадя
Благодаря на всеки отзовал се предварително
Мотора на колата ми 320д 136к.с м47д20 май сдаде багажа та нужна ми е кола с платформа да си я прибера от сервиз реал турбо/бош в гр.Пловдив до ж.к Тракия колата неможе да се задърпа тъи като от пред ми е скъсана резбата и няма какво да се завие не са ми нужни мнения от сорта че може и на други места.
Просто ми е нужна кола с платформа да я кача и да я прибера като бял човек и да почвам да отварям да видя какво става

Ще помоля които има да ми пише на лс телефон аз ще се обадя
Благодаря на всеки отзовал се предварително

- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Re: Кола с платформа само за Пловдив !!
Благодарско на колегата XaH-kpyM 

2 мнения
• Страница 1 от 1