крушки /кьси светлини/
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
крушки /кьси светлини/
Здравейте колеги ,имам вьпрос или мнение относно крушки за фарове /обикновенни 55вт 12волта /,за предните кьси светлини .Ами мойте всяка година ги сменям /полски филипс/ днес купих тунгсрам /немски уж/,да се надявам че по дьлго ще изкарат ,а при вашите баварки колко често подменяте крушки кьси светлини/?
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Re: крушки /кьси светлини/
Не съм сменял от 3 години. Не виждам смисъл от темата. 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ами крушката има живот колега,според това колко време се ползва и колко е качественна.

- Loris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 M54B22
- Мечтае да кара: E90 330i
Osram cool blue hyper едната сгъна на 1 година, китайските от този тип на около 4 месеца се предаде. Като цяло тези който ги дават с увеличена видимост изгарят по бързо особено с този закон за фаровете. Най-добре си сложи един лед или си активирай дългите, ако не ти се дават пари за скъпи крушки.
Loris написа:Osram cool blue hyper едната сгъна на 1 година, китайските от този тип на около 4 месеца се предаде. Като цяло тези който ги дават с увеличена видимост изгарят по бързо особено с този закон за фаровете. Най-добре си сложи един лед или си активирай дългите, ако не ти се дават пари за скъпи крушки.
Е само 4месеца ли изкарват ,значи 3пьти сменяй в годината ужас....
Да бе, да не ми е уруки, ама от две години си карам със някакви евтини от бензиностанцията и си осветяват добре.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
Osram Cool Blue Hyper 5000k, но да знаеш колега, че си горят честичко, а са си скъпички. Ако не ти се дава по 20-25лв. за бройка, карай си с обикновени на Osram H7 12V 55W. Успех с избора!
- Loris
- кандидат ентусиаст
-
nikim69 написа:Loris написа:Osram cool blue hyper едната сгъна на 1 година, китайските от този тип на около 4 месеца се предаде. Като цяло тези който ги дават с увеличена видимост изгарят по бързо особено с този закон за фаровете. Най-добре си сложи един лед или си активирай дългите, ако не ти се дават пари за скъпи крушки.
Е само 4месеца ли изкарват ,значи 3пьти сменяй в годината ужас....
Колега, китайските дето имитират Cool blue hyper na osram тука са по 10-14лв комплекта. Направо си поръчай от ebay 2 крушки излизат 3лв. за 15лв ще вземеш 5 комплекта и ще има да ги сменяш...
Nikolay P. написа:Osram Cool Blue Hyper 5000k, но да знаеш колега, че си горят честичко, а са си скъпички. Ако не ти се дава по 20-25лв. за бройка, карай си с обикновени на Osram H7 12V 55W. Успех с избора!
какьв ти успех /в тази дьржава всичко е ментак ,сменях 3 помпи на сьединителя докато случа.
а и с всякакви части замяна ,затова ми е интересно кой с каква марка колко време изкарва...

- paf_mihov
- Потребител
-
- Кара: E46 1.9
- Мечтае да кара: Порше GT
здравейте ,за живота на крушките ми е ясно че няма вечни ,но аз имам друг проблем-фаровете ми са нови ,но нещо не светят тат както ми се иска на мене .......дайте съвет хубави крушки за дълги и къси ,от къде да си взема и какви ,ако може линк направо ,или от къде да ходя да си взема читави за по силна светлина ?
- Loris
- кандидат ентусиаст
-
paf_mihov написа:здравейте ,за живота на крушките ми е ясно че няма вечни ,но аз имам друг проблем-фаровете ми са нови ,но нещо не светят тат както ми се иска на мене .......дайте съвет хубави крушки за дълги и къси ,от къде да си взема и какви ,ако може линк направо ,или от къде да ходя да си взема читави за по силна светлина ?
На баща ми на колата сложихме на късите и на дългите osram night breaker unlimited (с лупи са му късите и дългите) и свети перфектно, не са сини, няма ксенон ефекта, но светят уникално, особено на дълги като дадеш. Препоръчвам ти ги ! От Варна ги поръчахме около 60-70лв са 4 броя
- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
nikim69 написа:Nikolay P. написа:Osram Cool Blue Hyper 5000k, но да знаеш колега, че си горят честичко, а са си скъпички. Ако не ти се дава по 20-25лв. за бройка, карай си с обикновени на Osram H7 12V 55W. Успех с избора!
какьв ти успех /в тази дьржава всичко е ментак ,сменях 3 помпи на сьединителя докато случа.
а и с всякакви части замяна ,затова ми е интересно кой с каква марка колко време изкарва...
Разбирам негодуването ти, колега. Да, с много части и консумативи стоят така нещата, не само с крушките. Та колкото до тях, с една и съща марка някои колеги изкарват по 4,5,6 месеца, а други по 1-2 години. Никога няма гаранция, че като дадеш повече за уж по-добра крушка, ще свети по-дълго време. Купуваш и се надяваш, това е. Поздрави!
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Nikolay P. написа:nikim69 написа:Nikolay P. написа:Osram Cool Blue Hyper 5000k, но да знаеш колега, че си горят честичко, а са си скъпички. Ако не ти се дава по 20-25лв. за бройка, карай си с обикновени на Osram H7 12V 55W. Успех с избора!
Разбирам негодуването ти, колега. Да, с много части и консумативи стоят така нещата, не само с крушките. Та колкото до тях, с една и съща марка някои колеги изкарват по 4,5,6 месеца, а други по 1-2 години. Никога няма гаранция, че като дадеш повече за уж по-добра крушка, ще свети по-дълго време. Купуваш и се надяваш, това е. Поздрави!
Или купуваш Philips 12972-XVS2 H7 X-Treme Vision 100% Kit от английският Амазон за £18.44 в момента.
- paf_mihov
- Потребител
-
- Кара: E46 1.9
- Мечтае да кара: Порше GT
BMDrago написа:регулирал ли си фаровете?
като я взех отначало нямаше никакви фарове като хората ,съмнявах се че е точно това -че не са регулирани като хората ,отидох да ги регулирам -направиха ми ги в СБА Хасково ,чаках да падне вечерта и излезох на тъмно за да пробвам ,самата светлина не е толкова силна и ярка ,иначе че светят напред си е довлоно ,мен исълта ми е че са слаби просто ,не искам ксенон ,а и нямам добро нение за него защото евтиния вариянт не е решение ,едниственни я ксенон който свети като хората не ми е по джоба ........крушки ли да сменям или просто по добри фарове някакви .......дайте съвет просто
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2