Скърцаща седалка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Скърцаща седалка
Шофьорската седалка хем се мести леко на страни като съм в завой, хем скърца като минавам през неравности. Открих че отдолу, където се захваща има едни втулки и само от единия край имат като шайба, тоест в другата посока може леко да се измества целия възел. Обърнах втулките в противоположни посоки и местенето настрани 99% изчезна, но остана това прискйрцване при преминаване през неравности. Звукът е металически. Някакви идей от къде идва?
Също така и шофьорската врата започна да прискърцва като се движи колата. Не е кората, не е и от стъклопакета. Не мога да преценя, но може ли да е от уплътнението? Ако дали е самата рамка на вратата?
Също така и шофьорската врата започна да прискърцва като се движи колата. Не е кората, не е и от стъклопакета. Не мога да преценя, но може ли да е от уплътнението? Ако дали е самата рамка на вратата?

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Скърцаща седалка
Привет за вратата - махни кората и виж дали стоят гумените упльтнители на двете релси които са вьв самата врата , обикновенно падат вьтре вьв вратата и стьклото образно казано - играе 

И мен ме очаква същото,и при мен като че ли се мести ,но самата облегалка,седалката си е ОК,за скърцането намазах с грес връзките и сега е като нова....но определено ще я разглобявам за тези втулки,че в завой имам чуството че ще изпадне като "изщрака" 

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Вярно, все едно ще те изхвърли на някой завой. А кои връзки си намазал с гресчица?
Sent from my C6903 using Tapatalk
Sent from my C6903 using Tapatalk
Където има метална връзк навсякъде,след това намазах и кожата с препарат,и всички шумове изчезнаха-като се затопли ще я свалям да видя какво съм поломил та щрака така
5 мнения
• Страница 1 от 1