Mузика....някой казва да....друг -няма смисъл
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Mузика....някой казва да....друг -няма смисъл
На кратко-сега съм си поръчал една бас каса с две 12" и RMS 1000 Watta.Трябва ли да си купувам кондензатор ? Знам че той обира пиковото натоварване при рязка консумация на ток,но дали предпазва акумолатора ?Алтернатора не може да реагира мигновенно,както кондензатора и резултата е гъгнене или затихване,изкривяване - това верни неща ли са или ???
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: Mузика....някой казва да....друг -няма смисъл
Първо купи ,монтирай да свирне ,тогава.БМВ с по малко от 100А генератор няма .А щом караш е39 най вероятно акумулатора ти не е 45Ан .Кондензатор хубаво ,но може и да няма смисъл,а и тея 1000 вата ,кой ги знае.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
не гледай какво пишат 1000 вата.. реално ако сметнеш всичко на фона на това което може да предложи едно захранване от автомобил.. ще стигнеш до заключението, че и 100 вата изглеждат трудна задачка..
Колеги,аз съм написал 1000 RMS-реалната мощност на говорителя е стойността RMS,истинска мощност,пикова мощност.. Друг въпрос е, че производителите (особено китайските) злоупотребяват и дават нереални стойности,както в случея 3000 Watta пише че е.Дали някой е запознат с кондензаторите и дали предпазва акумолатора и генератора ? Предполагам че моя е 72 ампера,но не съм се заглеждал.
Мерси много за инфото....в четвъртак ще ги взема от магазина надявам се веднага да ги сложа ако имам време ,пък ще видим за кондензатора.На мен са ми казвали че предпазва,но може и да са ме излъгали.Ще питам все пак и в магазина за всеки случей,но незнам да ли ще разбера всичко ! :Д
5 мнения
• Страница 1 от 1