Бмв 530да и 525да
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- 0utlaw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525d '01
- Мечтае да кара: m5
Re: Бмв 530да и 525да
Колега, гледай отзад хубаво, да няма носачи и втулки разбити, задължително я вдигнете на подемник да отгледате обстойно. Гледай да има повече екстри, м пакет, навигация, ел. седалки и т.н. Ако не си карал е39 преди, по-добре пробвай на някой колега колата, която е здрава, за да знаеш какво да очакваш.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Тази колица не изглежда много гадно. Даже има нафта!!!
Няма всички екстри. За да си запознат - липсват да речем: ел. седалки, подгряване на седалките, ел. щора на задното стъкло, щори на задните врати, подгряване на волана, телефон и т.н. Обаче има нафта!!!
И на снимките работи и не светят разни жълти и червени лампи по таблото, което си е рядкост. Трябва да се огледа, за да не се окаже, че са закърпени някои нередности. DVD (за гледане на филми) при Е39 няма фабрично, а в случая и навигацията е със CD-та, а не с DVD-та, така че е малко пресилено описанието като цяло.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- mermenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d e39
Тези 129000км. малко ми звучат като първата лъжа на продавача. Която и да си харесаш мини през ДаруКар да ти я преслушат мен така за 110лв. ме спасиха от едно 330 с което за малко да лапна кукичката с все въдицата и рибаря, но това е друга тема. Имай впредвид че ако вземеш нов внос /без номера/ литваш в КАТ с едни 5'стотака ей така за добро утро 

Благодаря колеги,Как мога да разбера дали кожата е боядисвана и волана че е претапициран ?
И последно остана да ми кажете един от добрите сервизи в София който могат да ме спасят от хвърлянето на много пари след това ?
и на мен 123 хиляди ми изглеждат нереално но то принципно по VIN би трябвало да си покаже кво що ?
И последно остана да ми кажете един от добрите сервизи в София който могат да ме спасят от хвърлянето на много пари след това ?
и на мен 123 хиляди ми изглеждат нереално но то принципно по VIN би трябвало да си покаже кво що ?
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
По VIN ще ти излезе с какво е оборудвана колата, окачване, екстри и т.н., километри няма да излязат.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- mermenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d e39
- bosseto85
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: E 60 3.0 D
- Детайли за колата: E 39 530d
Колега аз да ти кажа от опит 3.0д и2.5 тдс нямат нищо общо 530d е много по читава от 525 със един чип лети
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bosseto85 написа:Колега аз да ти кажа от опит 3.0д и2.5 тдс нямат нищо общо 530d е много по читава от 525 със един чип лети
недей се излага момче, кой видя да е питал за тдс

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Аз вече не бих дал тези пари за е39,може би още малко кинти и на е 60 ще се чувствам по добре
е60 може и да не е на 129 000 ама какво от това

е60 може и да не е на 129 000 ама какво от това

Последна промяна mfandakov на 02 Мар 2014, 12:55, променена общо 1 път
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
turbo написа:Тази колица не изглежда много гадно. Даже има нафта!!!![]()
![]()
Няма всички екстри. За да си запознат - липсват да речем: ел. седалки, подгряване на седалките, ел. щора на задното стъкло, щори на задните врати, подгряване на волана, телефон и т.н. Обаче има нафта!!!
това , че има нафта може и да не е толкова добре...
ако колегата я пробва , нека я пробва под 15 литра !
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
nightdriver написа:turbo написа:Тази колица не изглежда много гадно. Даже има нафта!!!![]()
![]()
Моята я купих преди с 50-литра нафта и точно до японския загснах под 15 литра...

После нова помпа и газ,не ме беше яд защото случих на колата.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
boksioraE39 написа:nightdriver написа:turbo написа:Тази колица не изглежда много гадно. Даже има нафта!!!![]()
![]()
Моята я купих преди с 50-литра нафта и точно до японския загснах под 15 литра...![]()
После нова помпа и газ,не ме беше яд защото случих на колата.
То не че е нещо фатално , но зависи къде ще му загасне ако наистина има проблем с помпата...
Аз загаснах по тройката в Германия

Благодаря много,много ме отворихте но най-вече разбрах че без една пълна диагностика в Дарукар пари няма да дам !
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
valiove написа:Благодаря много,много ме отворихте но най-вече разбрах че без една пълна диагностика в Дарукар пари няма да дам !
Ти па ако си мислиш , че там са някви разбирачи мнооогоо се лъжеш. Единствено диагностиката на автоматични скоростни кутии им е ОК , другото ти дават 1 лист и оправяй се.
Или ако е пич човека ще ти каже " абе има там във форума едни хора , ходи те да ти я погледнат " ( случвало ми се е )

Колеги, виждам, че темата е за 525 или 530 след 2002г. Извинявам се, но и на мен ми предстои покупка, но аз съм твърдо решен да е 530.Та въпроса ми е 184к.с. или 193к.с?Имаше тема където се обсъждаше разликата м/у 2-та мотора, но така и не разбрах каква е тя (един казва турбо, друг ЕКУ и т.н.).Според вас, кой е по-добрия вариант?Въпроса ми е конкретно за двигателя не за екстрите на дадена кола и т.н.Извинявам се, че спамя темата на колегата.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4