Датчик ниво на охл. течност
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- grozdan1995
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92,е46
- Мечтае да кара: Hp4
- Детайли за колата: M suspension
Датчик ниво на охл. течност
Колеги смених си казанчето за охладителна течност и след това не иска да ми изгасне лампата за ниско ниво на течност от какво може да се получи ? датчик или въздух? 

Над смълчаните полета дрифтят малки пишлемета
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Датчик ниво на охл. течност
Вземи мултицета и закачи 2 те сонди на пиновете на казанчето опция (пищялка или диод) и виж дали всичко е нормално там.. другото което мога да ти кажа е рестни борда от меню 21... или пък колата да записва грешка в паметта и само с кабел и инпа или дис да става номера и от там да ги изчистиш...
П.П закачи я ако имаш кабел и виж дали е набила грешка за нивото макар да ми се струва странно да я пази като датчика е просто една РИД ампула със подплавък и магнитче..
П.П закачи я ако имаш кабел и виж дали е набила грешка за нивото макар да ми се струва странно да я пази като датчика е просто една РИД ампула със подплавък и магнитче..
- hristo4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 1.9 *W210 320 CDI *206 1.4 hdi
Re: Датчик ниво на охл. течност
Колега,и на мен ми свети лампата за ниво и съм сменил датчика /сух/,но не се оправи.
Засега проблема се оправи с обезвъздушаване на загрят мотор,и доливане на студен.
Засега проблема се оправи с обезвъздушаване на загрят мотор,и доливане на студен.
3 мнения
• Страница 1 от 1