ново автомобилно предаване по бТВ...
Модератор: Общи модератори
викайте и роднини от чужбина ако искате - колкото повече, толкова повече
Сериозно - на 8ми Октомври, около 10.30 Ви чакам на Божурище. Елате в 10.30 и/или 15ч. Ще снимаме няколко броя (студийните снимки) и ни трябва публика. Нека в крайна сметка да има истински фенове, а не платени кибици, къде хал хабер си нямат от коли!
Като влезете вдясно от драг пистата има хале с надпис "Showroom"!

Сериозно - на 8ми Октомври, около 10.30 Ви чакам на Божурище. Елате в 10.30 и/или 15ч. Ще снимаме няколко броя (студийните снимки) и ни трябва публика. Нека в крайна сметка да има истински фенове, а не платени кибици, къде хал хабер си нямат от коли!
Като влезете вдясно от драг пистата има хале с надпис "Showroom"!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
То и аз мисля да дойда на Божура ама то май ще станат много баварки бре

Ма много ме кефи тази кола!!!

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BMWALPINA написа:И аз ще дойда
с лагуната ли ще ходиш или да зема шпера
обади ми се обезателно, че и аз искам!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Turturelo написа:Благодаря на хората, които дойдоха вчера! Следващият път Ви чакам пак .. в по-големи количества
И ние ти благодарим за всичко.

п.с. харесах си една мацка от публиката, другия път ако е пак там, ще ме запознаеш ли, че ме е срам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Turturelo написа:Благодаря на хората, които дойдоха вчера! Следващият път Ви чакам пак .. в по-големи количества
Айде за другия път като разбереш кога, къде и в колко напиши в тая тема. И аз благодаря за отделеното време

vicho написа:Turturelo написа:Благодаря на хората, които дойдоха вчера! Следващият път Ви чакам пак .. в по-големи количества
И ние ти благодарим за всичко.![]()
п.с. харесах си една мацка от публиката, другия път ако е пак там, ще ме запознаеш ли, че ме е срам
немаш грижи .. ако беше останал и с Нели от Туистър щях да те запозная

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Няма ли начин предаванията да се качват някаде в нета примерно може да се направи сайт на предаването и там или просто ентусиазти да го свалят с ТВ тунери примерно и те да го качват, защото съм сигрен, че е въпрос на време и ще става все по интересно, трябва да се помисли и за хората които са наработа и тн. В нета ще е много удачно ако се качат така всеки ще може да си ги сваля или примерно не е лоша идея по 50 стотинки на предаване с пускането на СМС-че така, че може да се покачи и бюджета пък и 50 стотинки какво са, никой няма да ги усети дори
някакви такива идеи сега ме обсебиха

някакви такива идеи сега ме обсебиха

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Запознай го ти с таз дето иска, пък мене ша ме запознаеш със всички останали, че съм по алчен
Владо, огромно благодаря за прекрасното прекарване, дано не сме ти досадили с многото въпроси
Очаквай ни следващият път пак и да се надяваме, че ще сме в разширен състав

Владо, огромно благодаря за прекрасното прекарване, дано не сме ти досадили с многото въпроси

Очаквай ни следващият път пак и да се надяваме, че ще сме в разширен състав

добре сте дошли. Надявам се да не се стеснявате да правите публика, защото е крайно време да махнем позьорите и да останат ентусиастите, които реагират емоционално на нещата, които се случват. Знам, че понякога е досадно да изкараш половин ден в снимки, но със сигурност ще има интересни автомобили. В неделя чакахме SLR и Gallardo, но ще останат сигурно за следващия път!