Мнение за конкретна кола

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Мнение за конкретна кола

Мнение от ///M Power » 25 Фев 2014, 16:05

amgpower написа:
stuci_ir написа:
amgpower написа:Нормално мислене за поредния 3-каджия.Защо се връзвате на такива.Всеки има право на мнение.Който има понятие от какво е автомобил знае че година и километри никога не се гледат.Има за 5000лв 2000г нека си вземе от тях ще остане доволен :D

:OT:
Дали е 3 каджия 7цаджия сиренето е с пари. След 11 коли зад гърба си и 13 години стаж на пътя разбрах че като се разделям с автомобила, само приятелите и познатите ми не гледат годината, а състоянието. А тази година и тази цена най-вероятно ще заробят собственика и той ще бъде последния за това возило.
Инвестиция- покупка 5900, кат 200, еко такса 300 аларма ГО, каско даже няма кво да ги смятам. Колата отива на кум 6500 по първоначални груби сметки без обслужване и технически проблеми.
:yes:

Явно си карал само варели за 13 години да смениш 11 коли.Ако се беше качил в автомобил нямаше да го смениш поне 3 години.Но идва момента с комплексите да сме в крак с модата,да Е46 и мина времето много много отдавна на Е38 няма да мине никога това време защото е от последните здрави 7-ци с визия на БМВ от старото време.Като нямаш възможност да поддържаш такъв автомобил си остани в ниския клас автомобили.Които иска луксозен автомобил не си прави сметка за КАТ,ГО,ГТП,ДАНЪК,КАСКО и поддръжка.

Всеки си прави сметка за КАТ, ГО и тн. въпроса тук по-скоро е друг. Мисля , че всеки преценява за него си, дали е разумно за кола Х на години Y да даде сумата Z. Колегата знаеше на какви години е колата, трябва да е бил наивник, ако си е мислил че някой ще му я даде за 1000 лв.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е60 М54

Мнение от stuci_ir » 25 Фев 2014, 16:15

Amgpower
Сметка не си правят само глупаците. Аз и в момента имам 3 коли. Това е причината да съм сменил толкова много. А е46 карам от 4 години и честно казано поне пред мен този модел се е доказал. Е38 не чувам лошо за него също. За това се насочих към такъв автомобил. И не мога да разбера защо ме обиждате че съм нямал пари, имал съм комплекси и т.н. нито ме знаеш нито ме познаваш. Почвам да си мисля че форума се е напълнил с некви келешчета на по 20-25 годинки и само се заяждат.

M power. Ти май само даваш някво адекватно мнение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 25 Фев 2014, 21:21

По-скоро форума се е напълнил с такива като теб. :yes:
Това, че някои не е на твоето мнение, не означава автоматично, че мнението е неадекватно.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 25 Фев 2014, 23:24

boris_k написа:По-скоро форума се е напълнил с такива като теб . :yes:
.
:clap:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bingo-boy8812 » 26 Фев 2014, 0:36

Предлагам да спрем,че не е хубаво така.Колегата да си купува каквото иска и след като не се съобразява с мнението на останалите (и едва ли не,не ни псува),просто да не пуска теми.

П.С. Колега пожелавам ти да си вземеш БМВ 2013 производство(но мисля че пак ще пуснеш тема,дали става и не е ли много стара) :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 26 Фев 2014, 0:38

Незнам какво има да му разсъждавате толкова ... 5900 на обява на място по-малко регистрация 400 обслужване от еврото е 200лв на мотор и скорости и си свиркате най-евтината е65 е 11к тая след обслужване и освежаване дойде на 8к си е далавера какво имате повече да обсъждате хувабите е38 са по 8-9к все още та тази дори е с газ какво повече може да се иска от такава кола ...

А лично мое мнение е че автора просто трупа мнения заради търговските пофоруми явно ... всичките му отговори по темата са малоумни
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: Individual Executive 728ILA

Мнение от kilikandzer-power » 26 Фев 2014, 7:45

bingo-boy8812 написа:И аз да дам едно мнение
За мен бмв е38 ако е било поддържано и не е било занемарено,дали ще е 95 или 98... е все тая.
По повод километрите,моята е "95" и беше на реални 274 000 км (внос на самоход от Швейцария).
Иска ми се да разбера каква е разликата дали ще е 1995 или 1999 (като изключим фейса и по-високия данък)

Ееее ама стига с тая Швейцария де. Там все е каймака на колите. Яко връщат километражите швейцарците. Рекордьора на върнати километри минал през сервиза е от там. 735i 2000г., по километраж и по сервизна книжка 221000 км. По километри на EWS 912000 км на кое да вярвам?
Изображение
На диностенда виждаш това което очакваш, но на улицата разбираш истината !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Фев 2014, 8:59

kilikandzer-power написа:
За мен бмв е38 ако е било поддържано и не е било занемарено,дали ще е 95 или 98... е все тая.
По повод километрите,моята е "95" и беше на реални 274 000 км (внос на самоход от Швейцария).
Иска ми се да разбера каква е разликата дали ще е 1995 или 1999 (като изключим фейса и по-високия данък)

Ееее ама стига с тая Швейцария де. Там все е каймака на колите. Яко връщат километражите швейцарците. Рекордьора на върнати километри минал през сервиза е от там. 735i 2000г., по километраж и по сервизна книжка 221000 км. По километри на EWS 912000 км на кое да вярвам?

Не искам да се заяждам, но EWS-a доказано ли е от тази кола, защото нерядко отказва и може да е подменян. :roll:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 26 Фев 2014, 9:33

И често става ЕВС-а да показва такива огромни числа (без да е сменян даже), което няма нищо общо с реалността..
а и кола със сервизна история от там, ти трябва само човек с говорим немски и мобилен телефон, хората са достатъчно учтиви да ти отговорят реално ли кола с това шаси е била тогава както пише в тефтера..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: Individual Executive 728ILA

Мнение от kilikandzer-power » 26 Фев 2014, 14:27

cod-cdbp написа:
kilikandzer-power написа:

Не искам да се заяждам, но EWS-a доказано ли е от тази кола, защото нерядко отказва и може да е подменян. :roll:

Ами да от тази кола си е. И по номер на рамата в БМВ сервиз излезна, че на 731000 км. е сменяна скоростна кутия с нова и е правен ребилд на двигателя.
Изображение
На диностенда виждаш това което очакваш, но на улицата разбираш истината !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bingo-boy8812 » 26 Фев 2014, 20:38

Не знам защо си мислите,че всяка една кола която е внос е на милиони километри и километражите са връщани.Според мен за 15 години е нормално да са навъртяни 270 000 км (за малка държава като Швейцария).

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 26 Фев 2014, 20:50

bingo-boy8812 написа:Не знам защо си мислите,че всяка една кола която е внос е на милиони километри и километражите са връщани.Според мен за 15 години е нормално да са навъртяни 270 000 км (за малка държава като Швейцария).

Ма те швейцарците със седмиците не си седят само в Швейцария, както българите с Е36-ците не излизат много от България :mhihi:

Разбира се има доста изключения и кола от този клас особено с голям мотор може да се намери на малко километри с повечко търсене.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bingo-boy8812 » 26 Фев 2014, 22:57

Неее,далеч съм от тая мисъл че си седят само във Швейцария,но за мен само по 20-25 000 км на година е възможно.Както и да е,идеята ми е,че има и екземпляри на реални км,но и на колкото да е,щом хората от "белите" държави ги продават значи на тея коли им е взет максимума

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 27 Фев 2014, 0:37

bingo-boy8812 написа:Неее,далеч съм от тая мисъл че си седят само във Швейцария,но за мен само по 20-25 000 км на година е възможно.Както и да е,идеята ми е,че има и екземпляри на реални км,но и на колкото да е,щом хората от "белите" държави ги продават значи на тея коли им е взет максимума

или могат да си позволят следващата....
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Предишна

Назад към Е38