Е46 318i Трептене на габарити..
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Е46 318i Трептене на габарити..
Слагал ли си АНгели и по точно да си ги свързвал към буксите на габарита..
Питам те понеже моите ангели ги свързах на буксите на габарита и забелязвам когато колата е запалена или на контакт и застана пред нея без да съм врътнал Лайт модула на габарити забелязвам че примерно на едни 30 40 сек, и 4-рите ринга пресвяткат за част от секундата...,а като си бях със крушките го нямаше това , явно модула си прави някакви чекове... незнам и аз.. но при теб да свети и без да си на контакт....
Питам те понеже моите ангели ги свързах на буксите на габарита и забелязвам когато колата е запалена или на контакт и застана пред нея без да съм врътнал Лайт модула на габарити забелязвам че примерно на едни 30 40 сек, и 4-рите ринга пресвяткат за част от секундата...,а като си бях със крушките го нямаше това , явно модула си прави някакви чекове... незнам и аз.. но при теб да свети и без да си на контакт....
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Ако се махне чека за грешка на габаритите, няма да пресвяткът.
На въпроса, размърдай малко крушките на габаритите.

На въпроса, размърдай малко крушките на габаритите.
Сложих АНджели преди няколко дена,но трептенето го видях още когато сложих по три диода на мястото на крушките за осветяване на задния номер.Интересното е ,че днес вечерта бях паркирал пред една кола и забелязах,че Анджелите примигнаха няколко пъти без да съм дори на контакт,и без да съм ги вкл. от ключа....който е имал такива проблеми да помагаааа...Благодаря на всички колеги !

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
На номера се слагат canbus диоди! За да не ти присвятка, се изключват чековете.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
vavilon написа:На номера се слагат canbus диоди! За да не ти присвятка, се изключват чековете.
Може ли малко по-подробно какво се има предвид под "изключват се чековете"
аз съм спрял "CC" функците и не ми се появяват грешки на борда. Но самите проверки (студена и топла) трябва ли да се спират?
п.п. При мене проблема е друг. Като загася колата и два диода на единия ринг ми светват. Спират да светят 3-4мин след като я заключа. Интересното е че двата диода светят точно около единствения изгорял диод. Става въпрос за вътрешния ляв ринг. На старите ми ангелски очи пак диодни, светеха много много слабо двата вътрешни ринга при същата ситуация.
hacker4eto1 написа:Слагал ли си АНгели и по точно да си ги свързвал към буксите на габарита..
ЗДр. колега , реши ли проблема...при мен е абсол.същото положение..
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
vavilon написа:На номера се слагат canbus диоди! За да не ти присвятка, се изключват чековете.
добре де нали затова се водят канбус крушките,за да не пресвяткат и да несвети чека,защо да се спира чека ако крушките са канбус

7 мнения
• Страница 1 от 1