528 крайно гърне
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
528 крайно гърне
с какво крайно гърне са ви 528-ците ?Има ли някой който е направил ивод на накрайник и от другото гърне ?
Моята е с такова , това оригинално ли е ?
http://www.autopower.se/galleri/frilansare/hasso540/bilder/2005-11-13/800/15.jpg
Моята е с такова , това оригинално ли е ?
http://www.autopower.se/galleri/frilansare/hasso540/bilder/2005-11-13/800/15.jpg
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Re: 528 крайно гърне
Да, това е оригиналното гърне. Не мога да помогна по останалите въпроси 

- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
Има ли разлика в звука между 523 и 528?
И съвместими ли са aftermarket (не заводските) гърнета за двата модела, ще ми бъде интересно какво ще измисли колегата, ако важи и за мен
И съвместими ли са aftermarket (не заводските) гърнета за двата модела, ще ми бъде интересно какво ще измисли колегата, ако важи и за мен

аз няма да го сменям
просто мисля да изкарам една траба и от другото гърне и да ги изкарам 2-те навън щото съм с М-броня и дупката е празна но като го направя ще пусна една снимка какво се получи

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
малко е деликатно с легена на резервната гума. трябва да изкараш права тръба покрай него без гърне.. което няма да е ок . другото е да го изрежеш..
само М5 е с друг багажник.. много е тъпо.. трябвало е да оставят място на всички Е39 за второто гърне..
п.с. сори но не те бях разбрал.. явно ще изкарваш тръба от съседното гърне на твоето..
пак не е сигурно обаче като го срежеш вътре дали е заложено да има втора тръба. според мен нее е
само М5 е с друг багажник.. много е тъпо.. трябвало е да оставят място на всички Е39 за второто гърне..

п.с. сори но не те бях разбрал.. явно ще изкарваш тръба от съседното гърне на твоето..
пак не е сигурно обаче като го срежеш вътре дали е заложено да има втора тръба. според мен нее е
Последна промяна ares2 на 25 Фев 2014, 18:38, променена общо 1 път
- RED EYES_666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39
- Мечтае да кара: E 39 M-POWER
ако си с М пакетова броня може да сложиш и такъв накрайник, но ако си с обикновена броня така си е най добре. С някакви канрайници е грозно, така поне мисля аз 

с М-пакет съм а гърнето е точно като на снимката и стои грозно тая празна дупка на бронята.. за това ше мисля да изкарам нещо назад ..
ares2 написа:малко е деликатно с легена на резервната гума. трябва да изкараш права тръба покрай него без гърне.. което няма да е ок . другото е да го изрежеш..
Би трябвало да стане само да знаеш как да го направиш. Щом на 523и са го направили, като гледам и 2-те гърнета са свързани
http://www.youtube.com/watch?v=W-Ql4OjD-mQ
..Bayerische Motoren Werke..

8 мнения
• Страница 1 от 1