Мнение за конкретна кола
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Re: Мнение за конкретна кола
ddinobot написа:Абе, колега, такава кола по година ли се купува? Дайте му я на човека за 2500 и да си свирка
Ами годината имазначение защото след някоя другагодина като тръгна да го махам тоя варел ще ми дойде някоя форумна нинджа като тебе и няма и 2 к да даде.

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
omegaart написа:stuci_ir написа:iliew написа:stuci_ir написа:Колеги, малко със закъснение. Колата горе долу става. Салона лично според мен е уникат, но за съжаление не е моята кола това. Няколко неща ако се пипнат колата ще изглежда чудно. Но не ми се връзва като цена нещо. Ако някой отиде да я види ще се влюби в салона. Черен таван, седалките са без коментар, ....
Е хубаво де...поне сподели какво толкова не ти е харесало.....а ако се надяваш на хубава е38 за 4....5к лв.....
Честно казано колата е хубава. Не ми хареса годината и цената. 19 годишна - 6000![]()
Еми земи си една Дачия , ще си намериш от 2008-ма ... щом не ти харесва годината на тая.
Бахти хората , искат премиум кола и то читава за без пари , даже ако може и да им додадат малко на тях , че разбираш ли са решили да я харесат/вземат.
Гледам от Дачии разбираш, а от бмв? Тая кола е била премиум 90те години. Сега май е далеч от сегмента. Ако имаш да кажеш нещо по темата давай.

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
amgpower написа:Нормално мислене за поредния 3-каджия.Защо се връзвате на такива.Всеки има право на мнение.Който има понятие от какво е автомобил знае че година и километри никога не се гледат.Има за 5000лв 2000г нека си вземе от тях ще остане доволен

Дали е 3 каджия 7цаджия сиренето е с пари. След 11 коли зад гърба си и 13 години стаж на пътя разбрах че като се разделям с автомобила, само приятелите и познатите ми не гледат годината, а състоянието. А тази година и тази цена най-вероятно ще заробят собственика и той ще бъде последния за това возило.
Инвестиция- покупка 5900, кат 200, еко такса 300 аларма ГО, каско даже няма кво да ги смятам. Колата отива на кум 6500 по първоначални груби сметки без обслужване и технически проблеми.

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
ggb написа:bingo-boy8812 написа:И аз да дам едно мнение
За мен бмв е38 ако е било поддържано и не е било занемарено,дали ще е 95 или 98... е все тая.
По повод километрите,моята е "95" и беше на реални 274 000 км (внос на самоход от Швейцария).
Иска ми се да разбера каква е разликата дали ще е 1995 или 1999 (като изключим фейса и по-високия данък)
Разлика има и в двигателите зависи какво търсиш.
Двигатели, скорости оборудване, ама кой ги гледа тия неща, дали е 95 или 2005 за колегите тука е все тая.

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Като те гледам как си правиш тьнките сметки още преди да си купил колата....
Ти какво искаш...да купиш за 6к лв и след година да я дадеш на печалба...няма как да стане.А като искаш БМВ 2005г... извади 25 бонБОНА и вземай.... И ако ше ми отговаряш на поста...направи го в едно мнение ...а не да си пишеш сам през 15мин...
(трупайки мнения)

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
iliew написа:Като те гледам как си правиш тьнките сметки още преди да си купил колата....Ти какво искаш...да купиш за 6к лв и след година да я дадеш на печалба...няма как да стане.А като искаш БМВ 2005г... извади 25 бонБОНА и вземай.... И ако ше ми отговаряш на поста...направи го в едно мнение ...а не да си пишеш сам през 15мин...
(трупайки мнения)
Сметки тънки или без кръчмар се правят най добре.

По въпроса за мненията не знам как да цитирам повече от едно мнение в пост. Ако имах за цел да трупам мнения досега да съм го направил. Печалба и кола в едно изречение за краен потребител са невъзможни. Ако имаш да кажеш нещо по темата давай, ако ли не, чеши си пръстите извън клавиатурата.

- bingo-boy8812
- кандидат ентусиаст
-
stuci_ir скоростна кутя-ДА! Както каза един колега,колко често ще ползваш "+" и "-" (чувал съм че старата кутия е по-здрава),оборудването.......,не знам 2000 година какво повече има от мойта и двигателя ...да моя е м60
Като те притеснява годината,защо изобщо искаш коментар за тая кола,дай 9000-10000 и си взимай една 2001 година и да се приключва
Ако ГО,техническите прегледи,данъците и каското са ти проблем,по-добре не си взимай е38
Като те притеснява годината,защо изобщо искаш коментар за тая кола,дай 9000-10000 и си взимай една 2001 година и да се приключва
Ако ГО,техническите прегледи,данъците и каското са ти проблем,по-добре не си взимай е38
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Пичага ти и ти не знаеш кво искаш голям и що годе луксозен автомобил па с потдръжка на голф,разходи като на голф и т.н.То не може ем х*я в п**ката ем душата в рая.Тва е автомобил който се свързва със сичко останало освен икономия,утре другиден ше земеш някъв световен боклук и ше почнеш да викаш елате ме вижте къф съм тежкар щото карам 7-ца па нямам пари да и смена маслото и да и сипа газ
.Забрави за тая марка направо

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
stuci_ir написа:iliew написа:Като те гледам как си правиш тьнките сметки още преди да си купил колата....Ти какво искаш...да купиш за 6к лв и след година да я дадеш на печалба...няма как да стане.А като искаш БМВ 2005г... извади 25 бонБОНА и вземай.... И ако ше ми отговаряш на поста...направи го в едно мнение ...а не да си пишеш сам през 15мин...
(трупайки мнения)
Сметки тънки или без кръчмар се правят най добре.![]()
По въпроса за мненията не знам как да цитирам повече от едно мнение в пост. Ако имах за цел да трупам мнения досега да съм го направил. Печалба и кола в едно изречение за краен потребител са невъзможни. Ако имаш да кажеш нещо по темата давай, ако ли не, чеши си пръстите извън клавиатурата.
Ще се опитам да спазя добрия тон, но кой си ти,че да ми казваш кьде да пиша?При теб нещата стоят така,искаш хубава кола,нямаш пара... темата е изчерпана... Ще помоля колегите просто да отминават тази безсмислена тема...

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
bingo-boy8812 написа:stuci_ir скоростна кутя-ДА! Както каза един колега,колко често ще ползваш "+" и "-" (чувал съм че старата кутия е по-здрава),оборудването.......,не знам 2000 година какво повече има от мойта и двигателя ...да моя е м60
Освен петте години по-малко амортизация. Другото явно е същото.

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
iliew написа:stuci_ir написа:iliew написа:Като те гледам как си правиш тьнките сметки още преди да си купил колата....Ти какво искаш...да купиш за 6к лв и след година да я дадеш на печалба...няма как да стане.А като искаш БМВ 2005г... извади 25 бонБОНА и вземай.... И ако ше ми отговаряш на поста...направи го в едно мнение ...а не да си пишеш сам през 15мин...
(трупайки мнения)
Сметки тънки или без кръчмар се правят най добре.![]()
Ще се опитам да спазя добрия тон, но кой си ти,че да ми казваш кьде да пиша?При теб нещата стоят така,искаш хубава кола,нямаш пара... темата е изчерпана... Ще помоля колегите просто да отминават тази безсмислена тема...
Дали имам или нямам пара си е моя работа главно. Не познавам богат човек да хвърля пари по улицата. А честно казано тия 20 годишни коли не са добра инвестиция. Това имах предвид. Ако съм обидил някой колега с изказванията си се извинявам.
Това е технически подфорум. Многомалко технически мнения има в темата. Повечето бяха.......

Най-добре е да се изтрие темата. На никой не помага.
- bingo-boy8812
- кандидат ентусиаст
-
Човече не мога повече,прав си наистина
Взимай някоя 2008-2009 и влизай в играта,ама незнам дали изпадат такива за по 7-8 хил. 

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
GecataBMW-E46 написа:Пичага ти и ти не знаеш кво искаш голям и що годе луксозен автомобил па с потдръжка на голф,разходи като на голф и т.н.То не може ем х*я в п**ката ем душата в рая.Тва е автомобил който се свързва със сичко останало освен икономия,утре другиден ше земеш някъв световен боклук и ше почнеш да викаш елате ме вижте къф съм тежкар щото карам 7-ца па нямам пари да и смена маслото и да и сипа газ.Забрави за тая марка направо
![]()
Правописа ти е чужд колега.

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
stuci_ir написа:GecataBMW-E46 написа:Пичага ти и ти не знаеш кво искаш голям и що годе луксозен автомобил па с потдръжка на голф,разходи като на голф и т.н.То не може ем х*я в п**ката ем душата в рая.Тва е автомобил който се свързва със сичко останало освен икономия,утре другиден ше земеш някъв световен боклук и ше почнеш да викаш елате ме вижте къф съм тежкар щото карам 7-ца па нямам пари да и смена маслото и да и сипа газ.Забрави за тая марка направо
![]()
Правописа ти е чужд колега.![]()
Представям си ква секси даскалка по бг си малее ща скасам

- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
stuci_ir написа:amgpower написа:Нормално мислене за поредния 3-каджия.Защо се връзвате на такива.Всеки има право на мнение.Който има понятие от какво е автомобил знае че година и километри никога не се гледат.Има за 5000лв 2000г нека си вземе от тях ще остане доволен
![]()
Дали е 3 каджия 7цаджия сиренето е с пари. След 11 коли зад гърба си и 13 години стаж на пътя разбрах че като се разделям с автомобила, само приятелите и познатите ми не гледат годината, а състоянието. А тази година и тази цена най-вероятно ще заробят собственика и той ще бъде последния за това возило.
Инвестиция- покупка 5900, кат 200, еко такса 300 аларма ГО, каско даже няма кво да ги смятам. Колата отива на кум 6500 по първоначални груби сметки без обслужване и технически проблеми.
Явно си карал само варели за 13 години да смениш 11 коли.Ако се беше качил в автомобил нямаше да го смениш поне 3 години.Но идва момента с комплексите да сме в крак с модата,да Е46 и мина времето много много отдавна на Е38 няма да мине никога това време защото е от последните здрави 7-ци с визия на БМВ от старото време.Като нямаш възможност да поддържаш такъв автомобил си остани в ниския клас автомобили.Които иска луксозен автомобил не си прави сметка за КАТ,ГО,ГТП,ДАНЪК,КАСКО и поддръжка.
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4