Само моята кола ли скърца вътре?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Re: Само моята кола ли скърца вътре?
Gqbriel написа:bobi_81xx написа:Моята кола,също доста шумно заскръца и тия дни май ще се развихря и ще разглобя насан натам да видя откъде идва досадното скърцане.Скърца някъде отзад напраи ми впечатление ,че като сваля облегалките не скърца.
Много сме с този проблем и при мен е така и аааадски ме дразнино си иска втори човек,един да кара друг да се ослушва,натиска ,пръЦка и т.н
но може да е от закопчалките...или пластмасата на гредата отзад
незнам от какво е но когато напече малко слънце започва да се обажда доста звучно:) аз преди време подложих двойнолепещо имаше ефект за кратко.
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Аз ви препоръчвам да пробвате да пръснете първо закопчалката преди да разглобите половината салон 
Така и така темата е за скърцане: На мен понякога ми скърца някъде при предното стъкло, в дясно. Някой да му се е случвало и да го е оправил ? Може би някоя щипка се е разхлабила, счупила или нещо кората да се е разместила. Ако имате инфо ще се радвам да споделите, преди да се впусна в приключението

Така и така темата е за скърцане: На мен понякога ми скърца някъде при предното стъкло, в дясно. Някой да му се е случвало и да го е оправил ? Може би някоя щипка се е разхлабила, счупила или нещо кората да се е разместила. Ако имате инфо ще се радвам да споделите, преди да се впусна в приключението

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
devent написа:Аз ви препоръчвам да пробвате да пръснете първо закопчалката преди да разглобите половината салон
Да случвало се е - лепих стъклото наново на предната

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
mustang1986 написа:http://www.youtube.com/watch?v=uX2watHITtY
От името на Макс
Процедурата не е сложна.Правих я преди 2 години и от тогава не съм чул и звук от него,за разлика от скапаните уплътнения на предните врати.Има ли дългосрочно решение на тях?
Къде по-точно и с какво пръскате?
Някъде пиропатрона ми скърца на пасажерската страна, мисля да пръскам директно вътре

Шофьорската врата почна да поскърцва при отваряне, бях я пръскал преди време, просто профилактично, без да си скърца, дали пак да не напръскам... Тогава с WD

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
uCnaHeTcA написа:mustang1986 написа:http://www.youtube.com/watch?v=uX2watHITtY
От името на Макс
Процедурата не е сложна.Правих я преди 2 години и от тогава не съм чул и звук от него,за разлика от скапаните уплътнения на предните врати.Има ли дългосрочно решение на тях?
Къде по-точно и с какво пръскате?
Някъде пиропатрона ми скърца на пасажерската страна, мисля да пръскам директно вътре![]()
Шофьорската врата почна да поскърцва при отваряне, бях я пръскал преди време, просто профилактично, без да си скърца, дали пак да не напръскам... Тогава с WD
И при мене като се вози гаджето и скърца точно къдете се закопчава колана и издава некви тъпи звуци и ще полудеем накрая с флексо

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Между другото с вд40 май моето скърцанр изчезна
направо не ми се вярва...
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Между другото с вд40 май моето скърцанр изчезнанаправо не ми се вярва...
Къде пръсна?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Целия механизъм на закопчалката на падащите седалки,отвсякъде хубаво да се смаже и заспа..сега вече е колата която взех преди 3 години
..никога не съм и помислял да е от това !!

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Целия механизъм на закопчалката на падащите седалки,отвсякъде хубаво да се смаже и заспа..сега вече е колата която взех преди 3 години..никога не съм и помислял да е от това !!
Благодаря за инфото,още сега ще напръскам дано се махне скърцането.Ще пиша дали е имало ефект.Попринцип най-много заскръцва когато се позатопли времето.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Единствено подлакътника скърца при мен, ако някой знае как се оправя да каже 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Чети няколко поста нагоре 

- Striker
- Потребител
-
- Кара: е46 330CI
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
И при мен пада голямо скърцане с тоя подлакътник.

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
bobi_81xx написа:Gqbriel написа:Целия механизъм на закопчалката на падащите седалки,отвсякъде хубаво да се смаже и заспа..сега вече е колата която взех преди 3 години..никога не съм и помислял да е от това !!
Благодаря за инфото,още сега ще напръскам дано се махне скърцането.Ще пиша дали е имало ефект.Попринцип най-много заскръцва когато се позатопли времето.
При мен пръскането не помогна.Скоро ще свалям задната кора,тя скърца.Някой знае ли как се сваля?
- milas_7777
- кандидат ентусиаст
-
И на мен ми се появи едно гадно скърцане от предното ляво стъкло, от какво може да се дължи това?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Ако на някой му скърца задната кора (дрънчи) при пусната музика и ако сте Хармон Кардон ето го решението
Сваляте "бас касата" и яко вата вътре,сега няма дрънчене при леко усилена музика а даже с една идея стана по плътен баса
Работа за 5 мин ,бях се хванал за главата мислех да свалям цялата кора ама леко се разминах.

п.П може би не е много по темата щото не скърца а дрънка

Сваляте "бас касата" и яко вата вътре,сега няма дрънчене при леко усилена музика а даже с една идея стана по плътен баса

Работа за 5 мин ,бях се хванал за главата мислех да свалям цялата кора ама леко се разминах.

п.П може би не е много по темата щото не скърца а дрънка

59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4