Не се отваря стъклото на задния капак!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Не се отваря стъклото на задния капак!
Здравейте,
отскоро имам БМВ 330Д Е46, като го взех , въпросното стъкло се отваряше и не се налагаше и за най-дребното нещо да го сложа в багажника да отварям цялата врата, обаче сега седи заключено и нещо не мога да го отключа, аз междувременно смених комфорт модула , защото не се отваряха вратите. Има ли някакъв начин да го отключа механично или трябва да се програмира комфорт модула да отключва и него или е нещо друго. Благодаря предварително на отзовалите се .
отскоро имам БМВ 330Д Е46, като го взех , въпросното стъкло се отваряше и не се налагаше и за най-дребното нещо да го сложа в багажника да отварям цялата врата, обаче сега седи заключено и нещо не мога да го отключа, аз междувременно смених комфорт модула , защото не се отваряха вратите. Има ли някакъв начин да го отключа механично или трябва да се програмира комфорт модула да отключва и него или е нещо друго. Благодаря предварително на отзовалите се .
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Не се отваря стъклото на задния капак!
щом си сменил модула,трябва да се програмира за да знае че има 5-та врата за да я отваря 

Той отваря петата врата , не отваря стъклото на 5та врата
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
би трябвало и ключа да не работи дистанционно . иска програмиране на комфортмодула и обучение на ключа ако не е направено
5 мнения
• Страница 1 от 1