проблем с радиото 530 д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_530_d
- Потребител
-
- Кара: bmw_530D
- Детайли за колата: 530d
проблем с радиото 530 д
здравейте, колеги от 2 дни радиото не работи както трябва прекъсва, както работи спира за известно време (дисплея на радиото изгасва напълно) бутоните от волана не функционират при натискане на произволен бутон на радиото то премигва/прекъсва, ако радиото работи по време на движение и като изгася колата радиото гасне със закъснение днес преди да се включи само се чуваше някакъв шум от колоните
. Другият ми въпрос е лостчето за мигачите дали е сходно от 520/5 или ако е сходно с кой модели?

- shmotza
- кандидат ентусиаст
-
Re: проблем с радиото 530 д
проблема с радиото може да е от хлавав + ... може и заради клемореда да ти прави мизерии.
Лостовете за мигачите са еднакви, според това с кой лентов кабел си...преди '99 и след нея /и има значение дали си с борд комп./
Лостовете за мигачите са еднакви, според това с кой лентов кабел си...преди '99 и след нея /и има значение дали си с борд комп./
- bmw_530_d
- Потребител
-
ами колата е ноември 2001, даже не знам че съм с лентов кабел и нз дали съм със борд комп. може да ти се стори тъпо, но това ми е първото BMW до сега съм карал др коли без толкова много електроника и все още научавам какви ли не възможности за колата
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- bmw_530_d
- Потребител
-
К бус-а? какжо ще рече това и къде се намира?
- bmw_530_d
- Потребител
-
а да попитам възможно ли е да имам проблем в клемореда, защото не всеки път ми прави проблема с мигачите, случвало ми се е да дам на контакт и да се пуснат след това пак да дам на контакт и всичко да е Ок
6 мнения
• Страница 1 от 1