323i Е30 пуши докато е студена

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Re: 323i Е30 пуши докато е студена

Мнение от SPEED_GABROVO » 18 Фев 2014, 14:24

Що да не пишем,нека да видят хората какъв си точен и коректен.Как така,като дойда на място и ще видя какво е състоянието на колата,да се вдигна от Габрово примерно и да гледам боядисана ръжда :mhihi: ,то вярно не се купува кола по снимки,ама пък чак такива изненади,айде стига.И колега това не е хейт,хейт щеше да е ,да тръгна да се подигравам за предната броня и т.н.Успех с продажбата,още дълго ще стой във сайтовете :mhihi: ,лошото е,че някой фенче,неразбиращо много ще се нашие,че като знам,каква е тръпката като харесаш кола и като ще ти е първата,един такъв нетърпелив и малко ти се изкривяват представите за колата и не обръщаш много внимание на дефектите.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 18 Фев 2014, 14:58

Ае стига писане бре. Тфа да не е поредната 16-ка. Тоя дето ще се "нахендри" на 23-ка, треа минимум да знае до коя година са... Кво пишете за ръждата - къде има е30-ки за тия пари и без ръжди. Няма е30-ки без ръжди... И не ми обеснявайте - ела да видиш мойта дето е на същите пари колко е без ръжди, че ще дойда с дългата отвертка...
Който иска - отива и гледа, па си има глава на раменете, па който го е страх - не си купува е30 и така...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 18 Фев 2014, 15:22

Аз не съм от репортерите,че да звъня и да се правя на интересен за кола,която не искам да купувам.Това,което съм написал е мое мнение,което беше породено от колегите преди мен,че не стоят така нещата,както се вижда на пръв поглед от снимките,аз дори ,като съм я гледал обявата и съм си мислил,че е читава откъм ламарини,затова ти пиша,че дава грешно впечатление за колата,като чета другите коментари,както и да е.И ти да си жив и здрав. :yes:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

Предишна

Назад към E30