Въпрос за голям дисплей

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320CD
Мечтае да кара: Някакво много дърто бмв
Детайли за колата: Много бърза, ама не чак толкова.

Въпрос за голям дисплей

Мнение от bmw_320d_150 » 10 Фев 2014, 16:36

Здравейте колеги,аз съм с бизнес CD в колата( Е46) и въпроса ми е следния: ако сложа ето това нещо http://prodavalnik.com/photos/ad/41939337/1/ ще имам ли радио или това е само дисплей със CD? Продава се само това което е на снимката.Без нищо друго.

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Re: Въпрос за голям дисплей

Мнение от hacker4eto1 » 10 Фев 2014, 17:00

Няма да стане работата колега :) твоят Мк в багажника подържа Монохромни навигации за тази ти трябва нова инсталация и нов Мк в багажника който подържа цветният дисплей :)
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_320d_150 » 10 Фев 2014, 17:04

Ясно,благодаря.Аз не държа на навигация но ми харесва дисплея и мислех,че може да го сложа и да си слушам радио с него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 10 Фев 2014, 17:57

MK3 може да се препрограмира за цветен дисплей. Има човек във Варна който може да го направи. Трябва обаче друго окабеляване от багажника до монитора.
Аз обаче останах с впечатление, че колегата си има обикновено радио със ЦД.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_320d_150 » 10 Фев 2014, 18:05

Колата си е с фабричното CD на което пише бизнес CD BMW обикновено е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 10 Фев 2014, 19:43

Колегите малко по-нагоре са те объркали малко.
Накратко - това е само монитор. За да изкараш картина на него ти трябва навигационни компютър - най-добре да е МК4. За да слушаш музика ще ти трябва да си вземеш и усилвателя - БМ54 или другия БМ24 (май така беше). Кабелите отделно
Не се занимавай, не си струва парите и хамалогията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_320d_150 » 10 Фев 2014, 19:52

Разбрах...изобщо няма и да се занимавам.Не си струва явно.Гледам,че цялата система да си я купиш излиза около 800 лв и на края да ти я откраднат пред блока.Колата седни от вън.....просто наистина не си струва.На баща ми колата си го има фабрично но това е друго.Пари не е давал освен това седи в гараж.Благодаря и много здраве на всички.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Мнение от dido0o``` » 11 Фев 2014, 0:09

И все пак не става ясно от обявата само монитор ли е или + навигация. Все пак пише "Навигация бмв". Ако го има и навигационния компютър ти трябва само един радио модул и ще можеш да си слушаш радио. А те в зависимост от версията не са много скъпи. Друг въпрос е че и окабеляването струва пари.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_320d_150 » 11 Фев 2014, 11:49

Човека е написал навигация но според мен е само дисплей и на зад със CD-то.И той не може да обясни точно защото казва,че като го сложи на неговата и работи но той си има всичко на неговата кола.Явно е сменил само от пред дисплея с нов.Аз мислех,че може би ще мога да го сложа и да слушам и радио с него но явно няма да стане а не ми се набиват пари излишно.А и пред блока може да счупят стъкло за да го крадат.Така,че отпада като вариант за момента.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 11 Фев 2014, 20:54

bmw_320d_150 написа:Човека е написал навигация но според мен е само дисплей и на зад със CD-то.И той не може да обясни точно защото казва,че като го сложи на неговата и работи но той си има всичко на неговата кола.Явно е сменил само от пред дисплея с нов.Аз мислех,че може би ще мога да го сложа и да слушам и радио с него но явно няма да стане а не ми се набиват пари излишно.А и пред блока може да счупят стъкло за да го крадат.Така,че отпада като вариант за момента.

Поредния краден монитор. Как така не може да обясни какво е, а иначе може да го монтира на неговата кола и да твърди, че работел.
Иначе за тази цена получаваш само монитора. Усилвателя БМ54 и МК4 за които писах по-горе са по 350 лв. Цялата работа отива над 1000 лв

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 11 Фев 2014, 22:01

Така, поредния идиотски, детски и стил "всичко знам" коментар.

Не всички хора разбират толкова колкото ти се иска, някои хора даже не могат да си сменят гумата. И ако тези хора продават нещо което не е назовано точно (технически) значи ли че е крадено?!?

Сега да обясня:

Монитора е мой. Взех го с колата като бонус, коментарите от продавалника е писала жена ми с цел да ми помогне, (има приложение на таблета, който е бил в нея). За нея тоя "телевизор" е: навигация, ТВ, борд и радио, защото това излиза там. Да наистина имам (вече две) коли в които мога да покажа че работи перфектно, и както се досещате трети ми е излишен. Написано е "навигация" в продавалника, защото някои хора по такава дума търсят.

Направете си труда и проверете има обява и тук във форума.

И колко от Вас са видели да се продава цялата система за 350лв?

П.С.
Предполагам един колега, ми се обади преди час и направо си пита и всичко което питаше му беше казано.
Ако някой има сериозен интерес си мисля че така ще направи, нали?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 11 Фев 2014, 22:22

Темата отива в друга посока. И все пак аз не се отказвам от коментара си, по-нагоре съм казал защо. Иначе поздравления, че хвърли яснота по въпроса с обявата :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от KIROprodigy » 13 Фев 2014, 23:35

трябва ти оште една камара работи- тв тунер.сиди за диска с навигацията.радио тунер и нещо като компютър има . а това е само монитор с коп4ета колега.

Мod:

Kолега, престани да пускаш мнение след мнение - само в тази тема съм ти изтрил 3 поредни - до 20-тото ти мнение подлежат на одобрение от модератор преди да бъдат публикувани!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Мечтае да кара: 330xd

Мнение от tuporashko » 14 Мар 2014, 12:35

колега за да не отварям друга тема,пиша в тази на колегата. Искам да попитам,тъй като сега съм с големия монитор 16/9 и мк2.Купих си мк3 от кола с монохромна навигация.Та въпроса ми е ще тръгне ли на монитора или задължително трябва прекодиране,и ако трябва къде във Варна се прави и ориентировъчно колко струва? Благодаря предварително

Назад към E46