М52ТУ Проблеми - Misfire
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
М52ТУ Проблеми - Misfire
Здравейте колеги, след 1 година борва с двегателя ми и какво ли не смених и колко майстори, остана да пробвам датчика на разпределителния вал и дебитомер. Колата си прекъсва играят си оборотите и няма мощност. Молбата ми е ако някой има такъв двигател и доброто желаните да си сменим тези части просто да пробвам защото са си скъпи да си ги купя за пробата ще съм му много благодарен и разбирасе ще си почерпя
Мерси предварително

Мерси предварително

- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Re: М52ТУ Проблеми - Misfire
Какъв е модела на колата?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
В нета имаше тема ,че човека се е борел по абсолютно всичко с въпросните МИСфаери и накрая проблема се оказал в Хидравличните повдигачи... За дебитомера колега откачи го така колата ще си кара по заводски стойности.. Ако е датчик разпределителен вал колата ще е куца много и няма да има мощност в ниските..
Както казваш сигурно бобини си сменял,за свещите няма какво да ги споменавам...Дюзите си чистел сигурно,Лулите си сменил... на диагностика датчик Разределителен си излиза веднага..Колега имаше проблем със мисфаер на 2 ри цилиндър и каза ,че се оправило след Ъбдайт на софта с по новите горивни карти за въпросният модел....
Аз съм със м52туб28 и имам мисфаер на "1" леко тресе мотора само докато е студен... Първо мисля да започна от свещите не съм ги пипал от както купих колата преди 2 год..... та в тях ми е надеждата първо
Както казваш сигурно бобини си сменял,за свещите няма какво да ги споменавам...Дюзите си чистел сигурно,Лулите си сменил... на диагностика датчик Разределителен си излиза веднага..Колега имаше проблем със мисфаер на 2 ри цилиндър и каза ,че се оправило след Ъбдайт на софта с по новите горивни карти за въпросният модел....
Аз съм със м52туб28 и имам мисфаер на "1" леко тресе мотора само докато е студен... Първо мисля да започна от свещите не съм ги пипал от както купих колата преди 2 год..... та в тях ми е надеждата първо
n_k написа:Здравейте колеги, след 1 година борва с двегателя ми и какво ли не смених и колко майстори, остана да пробвам датчика на разпределителния вал и дебитомер. Колата си прекъсва играят си оборотите и няма мощност. Молбата ми е ако някой има такъв двигател и доброто желаните да си сменим тези части просто да пробвам защото са си скъпи да си ги купя за пробата ще съм му много благодарен и разбирасе ще си почерпя![]()
Мерси предварително
Ако си от София, твоите хора от DSC Performance - Dimitroff е ника във форума, той заедно с Васко са супер. Половин година вече се занимават с него и проблема наполовина е решен, няма сутрин няма треперене, прекъсване и играене на оборотите. Остана да оправим и запалването, но хората не ме накараха една стотинка да дам за проба грешка и да видим дали ще се реши проблема.
5 мнения
• Страница 1 от 1