Сваляне на табло е46 комби,как?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Сваляне на табло е46 комби,как?

Мнение от gelev » 09 Фев 2014, 23:50

Някой може ли да ми даде линк на тема,ако има такава,че се затруднявам,а имам да свалям табло. При търсене има теми за сваляне на арматурно табло,но хората тук,под арматурно табло,разбират километраж. Трябва ми инфо за сваляне на цялото табло.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Сваляне на табло е46 комби,как?

Мнение от oci » 10 Фев 2014, 12:22

gelev написа:Някой може ли да ми даде линк на тема,ако има такава,че се затруднявам,а имам да свалям табло. При търсене има теми за сваляне на арматурно табло,но хората тук,под арматурно табло,разбират километраж. Трябва ми инфо за сваляне на цялото табло.

почваш от барчето около скоростния лост, подлакътника, после сваляш волана, жабките, лайсните под тях има гайки развиваш ги, откачаш пръта на волата има един болтове дето го държат към рамката под таблото, сваляш километража, климатроника, лайт модула, ако има навигация и нея, всички лостчета около волана, двете кори на беговете в колонките и чак тогава таблото излиза.
Напиши в YouTube, има много клипчета, но те не и трябват, почнеш ли да разглобяваш едно по едно сам ще се ориентираш как да го свалиш.

Назад към E46