ТДС - Като загреее се дави
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- radik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 3.0 218 hp
ТДС - Като загреее се дави
Колеги симптомите са следните: като започва да загрява, стрелката леко се вдига над синьото, и почва да се дави (предполагам).
Цялата кола почва да се тресе, мени оборотите и работи като чопър - много гаден звук. Като вдигна оборотите продължава. Пали като четмак, като е студен мотора работи перфектно. Принципно се съмнявам в дюза или ГНП-то, защото 2-3 пъти преди това (в интервал от 20-тина дни ми заби за секунда в движение). Правилно ли съм се ориентирал или? Има ли някой колега който може да ме закачи на лаптопа и да ми каже какъв е проблема? Евентюално от Люлин, защото не искам да я карам така по София? Естествено ще се разберем за цената
Цялата кола почва да се тресе, мени оборотите и работи като чопър - много гаден звук. Като вдигна оборотите продължава. Пали като четмак, като е студен мотора работи перфектно. Принципно се съмнявам в дюза или ГНП-то, защото 2-3 пъти преди това (в интервал от 20-тина дни ми заби за секунда в движение). Правилно ли съм се ориентирал или? Има ли някой колега който може да ме закачи на лаптопа и да ми каже какъв е проблема? Евентюално от Люлин, защото не искам да я карам така по София? Естествено ще се разберем за цената

Re: ТДС - Като загреее се дави
светна ли ти DDE-то (жълтите реотанчета) на таблото когато е забила в движение за секунда?
Друг път ако ти се случи докато не оправиш проблема да знаеш, че се оправя като отпуснеш газта и натиснеш спирачката. После продължаваш с газта. При едно изпреварване ми се случи да забие така и направо откачих. При мен излезе умната дюза, смених я с нова на бош преди 3 или 4 години на цена от 400 лева с гаранция. Закачи я и виж..
Друг път ако ти се случи докато не оправиш проблема да знаеш, че се оправя като отпуснеш газта и натиснеш спирачката. После продължаваш с газта. При едно изпреварване ми се случи да забие така и направо откачих. При мен излезе умната дюза, смених я с нова на бош преди 3 или 4 години на цена от 400 лева с гаранция. Закачи я и виж..
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- radik
- кандидат ентусиаст
-
Ами колега то е за секунда....сещам се какво питаш, но нямам спомен да е светела.
Спокойно, ако е излезе на диагностика от нея и не я смениш ще добиеш абсолютна представа за какво ти говоря
но без диагностика няма да мине..

enjoy life and drink cold beer

- radik
- кандидат ентусиаст
-
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring