Слагайте коланите
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
жалко
жалко
аз обикновено ги забраям но винаги гледам жената да е с колан
не е лошо хората да си слагат коланите
аз обикновено ги забраям но винаги гледам жената да е с колан
не е лошо хората да си слагат коланите
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
това направо си е реклама подходяща дори и за деца, имаше един клип с един чичка около 50 годишен, без колан и снимки отвътре накрая се смачка всичко и главата му беше извън задния прозорец, отрязана разбира се, много ефектно се озова от неговото място (шофьорското) на дясната седалка, после между двете отзад и в легнало положение ... абе ще го издиря!
намерих
http://www.youtube.com/watch?v=TX3VBbf28Vo <== не се препоръчва за хора с слаба психика

намерих
http://www.youtube.com/watch?v=TX3VBbf28Vo <== не се препоръчва за хора с слаба психика

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
BMW-Power казва самата истина.За справка NEOPRINT.Няма значение каква кола караш-ВИНАГИ слагаите коланите,дори и на пътниците.
Аз ходих на курс за въстановяване на точки.Бяха ми взели повече от половината само заради колана.И там какви филмчета ни пускаха,автентични кадри минути след станала катастрофа.Нищо не беше монтирано,суров материал и суров мозък на газар без колан на 20 метра от колата.Много сдухах и оттогава гледам да не го забравям

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
на мен ми е навик.. . дали аз карам или ме возат винаги с колан.. и когато карам без колан даже ми е тегаво и неудобно!
- vicho
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:Аз винаги карам с колан,просто не мога без него,пък и колата ми само напомня.
П.С. Нали щеше да бъде задължително и за пасажерите отзад да слагат колани, какво стана ?
кво да стане, не на всички колите НИ са 2006-ста

п.с. пък и чак да ни НАПОМНЯТ

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Малко офтопик,но може да Ви е интересно:
Силикон спаси софиянка в катастрофа
07 октомври 2006 / DnesPlus
Силиконови гърди спасиха 24-годишната софиянка Елена Маринова, съобщават от Speed-Press.
Според полицията подплънките подействали като въздушна възглавница. Момичето предизвикало челен сблъсък след като минало на “червено“ в Русе. Двата автомобила участници в катастрофата, не подлежали на ремонт, като шофьорът на насрещния бил откаран в болница в тежко състояние. За разлика от него, Елена се разминала по-леко, но силиконовите импланти се спукали. От полицията предупреждават, че въздушните възглавници все пак пазят по-добре.
източник: DIR.BG Life
Силикон спаси софиянка в катастрофа
07 октомври 2006 / DnesPlus
Силиконови гърди спасиха 24-годишната софиянка Елена Маринова, съобщават от Speed-Press.
Според полицията подплънките подействали като въздушна възглавница. Момичето предизвикало челен сблъсък след като минало на “червено“ в Русе. Двата автомобила участници в катастрофата, не подлежали на ремонт, като шофьорът на насрещния бил откаран в болница в тежко състояние. За разлика от него, Елена се разминала по-леко, но силиконовите импланти се спукали. От полицията предупреждават, че въздушните възглавници все пак пазят по-добре.
източник: DIR.BG Life
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- vicho
- старши ентусиаст
-
То ни е интересно, ама искам да питам освен на мен, на някой друг връзват ли му се двете неща "24 годишна ... силикон ... мина на червено". Предполагам, че си представяте ситуацията. Дано другия да се оправи. А на тая освен силикона трябва да и пукнат и главата за да знае другия път, че червено е ЧЕРВЕНО!!!

- Гост
-
Колана върши работа-въпреки че казват за тия дет са били с колани при силен удар,че.."са като живи"!
Имам две зверски катастрофи-първата без,втората със колан! Върши работа!!!! ... А и като си купувах коли след първото 323,което стана на кайма най-важната екстра,която търсех първо беше еърбеци!!! После вече мога да мисля за клима,халогени,кожи и други...!
Имам две зверски катастрофи-първата без,втората със колан! Върши работа!!!! ... А и като си купувах коли след първото 323,което стана на кайма най-важната екстра,която търсех първо беше еърбеци!!! После вече мога да мисля за клима,халогени,кожи и други...!
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2