ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Някой може ли да сподели от опит колко е изкарал с ламбда сонда? И каква. Газаджията ми днеска ми съобщи, че ми била давала грешки. Забивала и не работила. Сигурно затова и големия борд не може д ами бутне средния разход под 20. Става въпрос за чисто нова сонда на 15 000 километра BOSCH. Сменена по каталог. Това нормално ли е?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Rumen.Dimitrov. написа:Колеги някой може ли да ми каже как мога си поставя електромоторче за по-голям дебит на въздуха в кутията на въздушния филтър.
Успех.

- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Намираш с търсачката темата за монтиране на аларма на е36 и там ще видиш кой кабел е + след контакт.
raptorxbg написа:Намираш с търсачката темата за монтиране на аларма на е36 и там ще видиш кой кабел е + след контакт.
А например от динамото мога ли да взема плюс?
- Slobmonster
- Потребител
-
- Кара: 318is, м42
Здравейте.
Термостатът ми е за смяна и реших сам да го направя, водейки се от теми от форума. Двигателят е м42б18 с метален кожух на термостата и в една от темите прочетох, че трябва да се смени и неговата гарнитура. Тя отделно ли се закупува, защото от магазина не ми дадоха такава? Също така има ли някакво силиконно мазило, което да действа като гарнитура?
Благодаря предварително на отзовалите се
Термостатът ми е за смяна и реших сам да го направя, водейки се от теми от форума. Двигателят е м42б18 с метален кожух на термостата и в една от темите прочетох, че трябва да се смени и неговата гарнитура. Тя отделно ли се закупува, защото от магазина не ми дадоха такава? Също така има ли някакво силиконно мазило, което да действа като гарнитура?

- auditek
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 coupe/m52b20
Здравеите.Искам да попитам какъв можи да е проблема.Преди няколко дена шчупих предна броня и колата не се кара.Днес реших да я запаля да повърти и да позареди акумулатора.Още с зажъртането са усети,че пали трудно но се пак запали,обаче прекъсва,мотора доста тресе и пуши,на таблото няма светеща сигнализация.Имали нещо общо с това че е отслабнал акумулатора или някакъв друг ми е проблемa
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Slobmonster написа:Здравейте.
Топлоустойчив силикон черен на цвят,издържа мисля до 300градуса...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
auditek написа:Здравеите.Искам да попитам какъв можи да е проблема.Преди няколко дена шчупих предна броня и колата не се кара.Днес реших да я запаля да повърти и да позареди акумулатора.Още с зажъртането са усети,че пали трудно но се пак запали,обаче прекъсва,мотора доста тресе и пуши,на таблото няма светеща сигнализация.Имали нещо общо с това че е отслабнал акумулатора или някакъв друг ми е проблемa
Виж си датчика на коляновия вал в какво състояние е...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Slobmonster
- Потребител
-
- Кара: 318is, м42
vladi_a_i написа:
Мерси за бързия отговор. Чудя се нещо - като монтирам кожуха (който вече е намазан със силикон) да изчакам ли да се втвърди напълно силикона, за да не се размие от антифриза? Или това е невъзможно?
Благодаря за отзивчивостта

Slobmonster написа:vladi_a_i написа:
Мерси за бързия отговор. Чудя се нещо - като монтирам кожуха (който вече е намазан със силикон) да изчакам ли да се втвърди напълно силикона, за да не се размие от антифриза? Или това е невъзможно?
Благодаря за отзивчивостта
Може да ползваш силикона "victor reinz". Преди нанасянето му обезмасляваш хубаво. След това остави колата няколко часа и тогава е пали

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Slobmonster написа:Здравейте.
Има клингеритена гарнитура. Да отделно се купува.
Някой знае ли защо постоянно ми изкарва - washer fliud low след като казанчето ми за чистачките е пълно?
И искам да попитам на тдс-а където му е датчика за нивото на антифриза? 

- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Горната част на подлакътника на е46 може ли да се сложи директно на е36 без преправяне? Питам, понеже гледам, че имат готино отделение за дребни предмети.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
На колко оборота е регулацията на М42 от последните септември мисля 95 в компакт..Виж те при мен какво става .

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.