Ремонт/Рециклиране на дюзите на ТДС
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Ремонт/Рециклиране на дюзите на ТДС
Това какво ще рече - ще кара, докато колата загине или няма да ги бъде?Bavarishe написа:Сандо от супер дизел до летището е майстора на тоз модел дюзи.говори ли сме и каза,че сложиш ли бошки колата ше умре с тех.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- marto_sv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525TDS E34
- Мечтае да кара: BMW 525TDS E34
колега лично аз съм слагал доста DTp-a и съм доволен от тях както и на моя тдс карам вече около 70 000км с тях преценката е твоя,ако имаш пари слагай бош-а 

BMW не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не и най-красивата,тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
- jogr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525tds
- Мечтае да кара: MIG29
marto_sv1 написа:колега лично аз съм слагал доста DTp-a и съм доволен от тях както и на моя тдс карам вече около 70 000км с тях преценката е твоя,ако имаш пари слагай бош-а
Можеш ли да изкажеш впечатления от тях, т.е., като ги подмени подобрили се работата на мотора (мощност, по-нисък шум, разход). Старите пикаеха ли и как им беше налягането ако са ти го замервали?
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
А за един непросветен като мен,някой ще сподели ли кога може да се оправят нещата със стенд и подлагане на шайбичка и кога е нужно непременно смяна на разпръсквач?
- marto_sv1
- кандидат ентусиаст
-
смяна с нов е нужна когато не пръска на ''мъгла'' и не държи налягане..в смисъл бързо пада 

BMW не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не и най-красивата,тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
- marto_sv1
- кандидат ентусиаст
-
jogr написа:marto_sv1 написа:колега лично аз съм слагал доста DTp-a и съм доволен от тях както и на моя тдс карам вече около 70 000км с тях преценката е твоя,ако имаш пари слагай бош-а
Можеш ли да изкажеш впечатления от тях, т.е., като ги подмени подобрили се работата на мотора (мощност, по-нисък шум, разход). Старите пикаеха ли и как им беше налягането ако са ти го замервали?
по скоро само омекна работата на мотора и може би почти незначителен спад в разхода на горивото

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2