Отказа централното и спря да пали
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Отказа централното и спря да пали
Аз защо си мисля, че просто ключа е забравил настройките и е трябвало да бъде обучен и е било напълно излишно и грешно решение да махаш имобилайзера..
п.с - ето затова не обичам сервизи, които изобщо не си разбират от работата на тема BMW и правят още повече поразии

DA HUSTLA написа:BiTurbo написа:
п.с. Тема е за полезни, само едно въпросче: Какво правят хората които нямат такъв ключ с двата бутона.
ето и за други ключове, но не съм го пробвал...
ако е като някои от тези:
1.Отключи колата
2.Влез и затвори вратата
3.Завърти ключа на контакт и после изключи
4.Извади ключа и задръж бутона за отключване
5.Натисни бутона за заключване 3 пъти в рамките на 10 секунди/през цялото време държиш бутона за отключване/
6.Отпусни бутона за отключване
При правилно програмиране,колата се заключва и отключва,и диода на ключа започва да мига бавно за около 10 секунди.
Ако не стане от първия път процедурата се повтаря отново /без 1 и 2-ра позиция/
Така се програмира един ключ, ако искате да програмирате повече ключове (максимум до 4), трябва след като се програмира първия ключ в рамките на 30 сек да се програмират и останалите
п.с - ето затова не обичам сервизи, които изобщо не си разбират от работата на тема BMW и правят още повече поразии

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Re: Отказа централното и спря да пали
Колега това което си постнал е за обучение на дистанционното на ключа. Имобилайзера е друга тема. На човека не му е палела колата. Това за премахването на имобилайзера не го бях чувал. Явно колите ни са защитени, колкото колело оставено пред блока 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2