Михаел Шумахер се бори за живота си-излезе от кома!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Михаел Шумахер се бори за живота си

Мнение от BMW_POWER » 31 Яну 2014, 23:36

Mollov написа:За да не се получава така, че трябва да търпиш някакви подигравателни постове и т.н. спрямо теб е добре да си малко по-конкретен (не казвам, че трябва примерно да кажеш, че жена му на Шумахер лично ти се е обадила да ти каже), когато правиш подобни изказвания... защото не всеки те познава и има представа какви познанства имаш и с кого, което те прави в очите на много "поредния, дето е чел нещо, някъде, и е решил да го пльосне и във форума...". Това, което пишеш може и да се случи, няма да е неочакван сценарий, само че да пишеш някви неща, базирани на "неофициални източници" и нищо повече е направо несериозно и не трябва да се учудваш, че ти реагират по такъв начин.

Aз официален источник нямам. Това е персонален човек, с който поддържам контакт. Поради една или друга причина, всички екипи имат информация и се интересуват какво става с Михаел. В четвъртък се свързах с Англия и попитах, имат ли нещо ново. Ето дословния отговор:

"Днес е започнало събуждането. Няма да може да се грижи за себе си и ще има умствена изостаналост."

Това не е лекар, това не е ВВС, CNN, БТВ или който е да е друг официален источник. Това е частен разговор и аз го споделям. Ако на някого това не му харесва, това си е негов проблем. Относно "подигравателните постове", какво да ти кажа? Аз съм стиснал ръката на почти всеки един пилот от колоната. Нали не мислиш че се впрягам от хора, които са гледали по телевизията по-малко формула, отколкото аз на живо :OT:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 01 Фев 2014, 2:29

BMW_POWER написа:
Mollov написа:За да не се получава така, че трябва да търпиш някакви подигравателни постове и т.н. спрямо теб е добре да си малко по-конкретен (не казвам, че трябва примерно да кажеш, че жена му на Шумахер лично ти се е обадила да ти каже), когато правиш подобни изказвания... защото не всеки те познава и има представа какви познанства имаш и с кого, което те прави в очите на много "поредния, дето е чел нещо, някъде, и е решил да го пльосне и във форума...". Това, което пишеш може и да се случи, няма да е неочакван сценарий, само че да пишеш някви неща, базирани на "неофициални източници" и нищо повече е направо несериозно и не трябва да се учудваш, че ти реагират по такъв начин.

Aз официален источник нямам. Това е персонален човек, с който поддържам контакт. Поради една или друга причина, всички екипи имат информация и се интересуват какво става с Михаел. В четвъртък се свързах с Англия и попитах, имат ли нещо ново. Ето дословния отговор:

"Днес е започнало събуждането. Няма да може да се грижи за себе си и ще има умствена изостаналост."

Това не е лекар, това не е ВВС, CNN, БТВ или който е да е друг официален источник. Това е частен разговор и аз го споделям. Ако на някого това не му харесва, това си е негов проблем. Относно "подигравателните постове", какво да ти кажа? Аз съм стиснал ръката на почти всеки един пилот от колоната. Нали не мислиш че се впрягам от хора, които са гледали по телевизията по-малко формула, отколкото аз на живо :OT:

за над 10г да си беше стиснал ръката и с думата източник :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Фев 2014, 8:59

Приключихме с хейтването и подмятанията! В този форум тенденцията "да изядем различните" става доста притеснителна.
Never mistake motion for action...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Фев 2014, 15:58

Leon написа:Приключихме с хейтването и подмятанията! В този форум тенденцията "да изядем различните" става доста притеснителна.

Mного си прав. Не е лесно да правиш забележки за правопис и да не знаеш, че изреченията започват с главна буква :mhihi:

Ето един линк за тези, които умеят да четат "между редовете". Доста интересна информация според мен:

http://news.sky.com/story/1203594/micha ... structions

Надявам се на Sky news да може да се вярва.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Фев 2014, 16:29

Те и ВВС първоначално казаха, че е прегледан и изписан тъй че каквото излезе по медиите едва ли може да му се вярва.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Лада 2101
Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!

Мнение от integrale4life » 11 Фев 2014, 10:22

Съжалявам, че давам линк към чужд сайт, но предполагам на тях може да се вярва повече, от колкото на нашите сайтове...

http://www.autoblog.com/2014/02/10/mich ... o-stimuli/
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 12 Фев 2014, 11:30

Шумахер с пневмония...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Фев 2014, 5:22

Както винаги, Билд знаят всичко :ok:

http://www.bild.de/sport/motorsport/lun ... .bild.html

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Фев 2014, 21:32

BMW_POWER написа:Както винаги, Билд знаят всичко :ok:

http://www.bild.de/sport/motorsport/lun ... .bild.html

:OT: той тоя вестник е по жълт и от уикенд бе :ok:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Фев 2014, 18:33

В последните две седмици няма никаква официална информация за състоянието на германеца. Неофициалната се дели на две. Оптимистичната е, че ще остане на инвалидна количка и ще е парализиран отдясно. Песимистичната не искам да я споделям. Колкото и да не го обичам, не бих му го пожелал. Говорят за поражение на гласните струни. На мен ми е странно, че брат му не се е появявал никъде в медийте.

http://www.bild.de/sport/motorsport/mic ... .bild.html

Не е случайно, че от две седмици никой не говори нищо. Изводите ги оставям на вас. От чисто човешка гледна точка може да се помолим за него.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Мар 2014, 20:15

Вече 3 месеца в кома. Нещата изглеждат зле, колкото и да не ми се иска...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Мар 2014, 5:13

Kris написа:Това имах и аз предвид, колега "BMW_POWER". Малко по-саркастично съм го казал/написал, но не ми се влизаше в обесения и съм сигурен че си ме разбрал.

А това дали ще си прав,при толкова много предположения все някой ще уцели и ще излезе прав, и после да го обявим за Шаман.
Те докторите не знаят на къде са нещата, а всеки втори с информация. И от там и това отношение към теб или всеки който напише нещо по този начин.

Не съм шаман и нямам кристална топка. Мога да кажа само това. Шумахер го изтърваха. Всякакви опити за събуждане са отдавна прекратени. Лявото му полукълбо не функционира. Нямам идея колко тежи в момента, но всичките му мускули са силно атрофирали поради обездвижването. Докторите се обвиняват един друг и се оправдават, че е докаран прекалено късно след инцидента. Ненапразно всички казват "Молете се за него".
Дай Боже да се събуди и оправи!

Аватар

Мнение от F3P » 29 Мар 2014, 7:30

BMW_POWER написа:...Дай Боже да се събуди и оправи!

Познати лекари с опит казват "По-добре да не се събужда- шансовете да е активен колкото зеленчук нарастват с всеки изминал ден." Имам нещастието да съм виждал лично последиците от 43 дни кома- положението е грозно. И имам съмнения, че го поддържат жив НЕ щото има надежда да се оправи, а щото някой някъде е сгафил + никой не иска Шумахер да умре в неговата смяна...

За съжаление аз вече говоря в минало време за Шумахер.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 29 Мар 2014, 8:50

Не съм лекар но нямаше ли случай на хора прекарали кома с години и освен атрофирането на мускули са се възтановявали донякъде?
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Мар 2014, 10:50

Това май става само по филмите със Стивън Сегал, Чък Норис и подобни люде...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата