Мнение за конкретна кола
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Мнение за конкретна кола
Колеги, карам е46 и не съм наясно с вашите возила много.
nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11390565463818774&f1=details&slink=5ixtlo
Моля да изкажете мнението/ СЪВЕТА си относно този автомобим.
Благодаря ви предварително.
nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11390565463818774&f1=details&slink=5ixtlo
Моля да изкажете мнението/ СЪВЕТА си относно този автомобим.
Благодаря ви предварително.
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Re: Мнение за конкретна кола
Изглежда запазен, или салона е сменян, или някой тънък човечец го е карал. Ауспусите са добавяни. Иначе е приятна колата. Колега, погледна ли годината (1995)? Иначе е готина 7цата. 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Изглежда добре, Има си доста нещица, със стария автомат е... абсолютно не е на километрите изписани от продавача и трябва да се види на място... иначе добре изглежда..
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
ico530d написа:Изглежда запазен, или салона е сменян, или някой тънък човечец го е карал. Ауспусите са добавяни. Иначе е приятна колата. Колега, погледна ли годината (1995)? Иначе е готина 7цата.
Годината е отврат. Ама като гледаз снимките ми харесва.... За това се допитвам и до вас. За какво да се внимава? Какво ще рече това за кюнците?
Последна промяна stuci_ir на 31 Яну 2014, 16:50, променена общо 1 път
- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
predel написа:Изглежда добре, Има си доста нещица, със стария автомат е... абсолютно не е на километрите изписани от продавача и трябва да се види на място... иначе добре изглежда..
С този автомат не съм карал карал съм е46 фейс със +- където е на скоростите. Такъв не бях и виждал. Лош ли е? Обслужва ли се? Труден ли е за поддръжка? Проблемен ли е?
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Ами казват, че бил добър, иначе вътре е много силна, тоя салон не е много често срещан. Ами караш БМВ, знаеш горе долу, какво да гледаш. Струва ми се, че задните пружини са поумекнали, ама може и да е от гумите. Задължително я закарай на диагностика (ако нямаш познат пиши ми на ЛС). А и цвета много го уважавам. Моята е същия цвят, лошото е, че малко да се зацапа тряя мивка, ама голяма работа.

- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
Е мнооо ми е интересно как па разбра че : 
predel написа:... абсолютно не е на километрите изписани от продавача

if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
neonman написа:Е мнооо ми е интересно как па разбра че :predel написа:... абсолютно не е на километрите изписани от продавача
Жизнен опит, мдаа... 20 годишна кола с 270К километри, разхвърляно по годините прави около 14 К километра на година... Аз само градско последната година и направих 28К.. Сигурно е била купена за да се "лъска" пред гаража за "достойнство" и "престиж".... Сигурно, като са я взимали от чужбинско се е наложило да отсекат дървото (80 см диаметър) за да я изкарат от гаража и....

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Недей така, щото мойта е 01.1996 и е на 202к километра... мога да ти извадя и фактурите, удостоверяващи този пробег... така че съществуват и такива автомобили, можеш да си сигурен 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Съществуват разбира се и не е чак толкова невероятно. Например аз имам две БМВ-та и ги карам горе-долу по равно, т.е. 12-14000 км. годишно.
По темата - на мен ли само ми се струва, че на първата снимка задната врата е доста по-тъмна от предната? Не, че е фатално де...
По темата - на мен ли само ми се струва, че на първата снимка задната врата е доста по-тъмна от предната? Не, че е фатално де...
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Винаги има изключения, идеята е, че кола на тези години с малък пробег е доста голямо изключение, а на всички им се иска те да изключението ама няма как.
Както казваш без да има с какво да се докажат километрите, то вероятната истина е да са доста повече.
Както казваш без да има с какво да се докажат километрите, то вероятната истина е да са доста повече.

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Много спецове се изказаха и в тази тема,км. не били реални,пружините били омекнали,автомата бил лош,годината била отврат.
Салона на колата е повече от добьр...Колата изглежда прекрасно за "отвратителната"си година. Единствено ауспусите не са на място. Автомобила си заслужава най-малкото да се погледне. Колкото до година и км... последната е38 740и 95г я закупих от Швейцария от 1ви собственик сьс сервизна история ня 220к км ...
Забравих за автомата... здрава скоростна кутия...и се питам колко от хората сьс типтроника използват рьчното превключване и колко често го правят... 

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
iliew написа:Много спецове се изказаха и в тази тема,км. не били реални,пружините били омекнали,автомата бил лош,годината била отврат.Салона на колата е повече от добьр...Колата изглежда прекрасно за "отвратителната"си година. Единствено ауспусите не са на място. Автомобила си заслужава най-малкото да се погледне. Колкото до година и км... последната е38 740и 95г я закупих от Швейцария от 1ви собственик сьс сервизна история ня 220к км ...
Забравих за автомата... здрава скоростна кутия...и се питам колко от хората сьс типтроника използват рьчното превключване и колко често го правят...
Благодаря за мнението! Но все пак годината си е отврат.

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
stuci_ir написа:iliew написа:Много спецове се изказаха и в тази тема,км. не били реални,пружините били омекнали,автомата бил лош,годината била отврат.Салона на колата е повече от добьр...Колата изглежда прекрасно за "отвратителната"си година. Единствено ауспусите не са на място. Автомобила си заслужава най-малкото да се погледне. Колкото до година и км... последната е38 740и 95г я закупих от Швейцария от 1ви собственик сьс сервизна история ня 220к км ...
Благодаря за мнението! Но все пак годината си е отврат.Но това не е критерий за мен.
И не трябва годината да е критерии...разгледай колко фейсови е38 са в трагично сьстояние....

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
iliew написа:stuci_ir написа:iliew написа:Много спецове се изказаха и в тази тема,км. не били реални,пружините били омекнали,автомата бил лош,годината била отврат.Салона на колата е повече от добьр...Колата изглежда прекрасно за "отвратителната"си година. Единствено ауспусите не са на място. Автомобила си заслужава най-малкото да се погледне. Колкото до година и км... последната е38 740и 95г я закупих от Швейцария от 1ви собственик сьс сервизна история ня 220к км ...
Благодаря за мнението! Но все пак годината си е отврат.Но това не е критерий за мен.
И не трябва годината да е критерии...разгледай колко фейсови е38 са в трагично сьстояние....
Така епри тези коли не се гледа година,а сьстояние и оборудване.

59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4