Мнение за конкретна кола

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е60 М54

Мнение за конкретна кола

Мнение от stuci_ir » 31 Яну 2014, 15:58

Колеги, карам е46 и не съм наясно с вашите возила много.
nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11390565463818774&f1=details&slink=5ixtlo

Моля да изкажете мнението/ СЪВЕТА си относно този автомобим.
Благодаря ви предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d '00
Мечтае да кара: F10
Детайли за колата: Брутилда

Re: Мнение за конкретна кола

Мнение от ico530d » 31 Яну 2014, 16:05

Изглежда запазен, или салона е сменян, или някой тънък човечец го е карал. Ауспусите са добавяни. Иначе е приятна колата. Колега, погледна ли годината (1995)? Иначе е готина 7цата. :wave:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 31 Яну 2014, 16:26

Изглежда добре, Има си доста нещица, със стария автомат е... абсолютно не е на километрите изписани от продавача и трябва да се види на място... иначе добре изглежда..
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stuci_ir » 31 Яну 2014, 16:46

ico530d написа:Изглежда запазен, или салона е сменян, или някой тънък човечец го е карал. Ауспусите са добавяни. Иначе е приятна колата. Колега, погледна ли годината (1995)? Иначе е готина 7цата. :wave:

Годината е отврат. Ама като гледаз снимките ми харесва.... За това се допитвам и до вас. За какво да се внимава? Какво ще рече това за кюнците?
Последна промяна stuci_ir на 31 Яну 2014, 16:50, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stuci_ir » 31 Яну 2014, 16:49

predel написа:Изглежда добре, Има си доста нещица, със стария автомат е... абсолютно не е на километрите изписани от продавача и трябва да се види на място... иначе добре изглежда..

С този автомат не съм карал карал съм е46 фейс със +- където е на скоростите. Такъв не бях и виждал. Лош ли е? Обслужва ли се? Труден ли е за поддръжка? Проблемен ли е?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d '00
Мечтае да кара: F10
Детайли за колата: Брутилда

Мнение от ico530d » 31 Яну 2014, 16:52

Ами казват, че бил добър, иначе вътре е много силна, тоя салон не е много често срещан. Ами караш БМВ, знаеш горе долу, какво да гледаш. Струва ми се, че задните пружини са поумекнали, ама може и да е от гумите. Задължително я закарай на диагностика (ако нямаш познат пиши ми на ЛС). А и цвета много го уважавам. Моята е същия цвят, лошото е, че малко да се зацапа тряя мивка, ама голяма работа. :yes: :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46

Мнение от neonman » 31 Яну 2014, 17:45

Е мнооо ми е интересно как па разбра че :
predel написа:... абсолютно не е на километрите изписани от продавача
:mhihi:
if your car isn't scary - it's just not fast enough!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 31 Яну 2014, 18:26

neonman написа:Е мнооо ми е интересно как па разбра че :
predel написа:... абсолютно не е на километрите изписани от продавача
:mhihi:

Жизнен опит, мдаа... 20 годишна кола с 270К километри, разхвърляно по годините прави около 14 К километра на година... Аз само градско последната година и направих 28К.. Сигурно е била купена за да се "лъска" пред гаража за "достойнство" и "престиж".... Сигурно, като са я взимали от чужбинско се е наложило да отсекат дървото (80 см диаметър) за да я изкарат от гаража и.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Яну 2014, 18:38

Недей така, щото мойта е 01.1996 и е на 202к километра... мога да ти извадя и фактурите, удостоверяващи този пробег... така че съществуват и такива автомобили, можеш да си сигурен ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 31 Яну 2014, 18:48

Съществуват разбира се и не е чак толкова невероятно. Например аз имам две БМВ-та и ги карам горе-долу по равно, т.е. 12-14000 км. годишно.

По темата - на мен ли само ми се струва, че на първата снимка задната врата е доста по-тъмна от предната? Не, че е фатално де...
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 31 Яну 2014, 18:51

Винаги има изключения, идеята е, че кола на тези години с малък пробег е доста голямо изключение, а на всички им се иска те да изключението ама няма как.
Както казваш без да има с какво да се докажат километрите, то вероятната истина е да са доста повече.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 31 Яну 2014, 19:04

Много спецове се изказаха и в тази тема,км. не били реални,пружините били омекнали,автомата бил лош,годината била отврат. :kuku: Салона на колата е повече от добьр...Колата изглежда прекрасно за "отвратителната"си година. Единствено ауспусите не са на място. Автомобила си заслужава най-малкото да се погледне. Колкото до година и км... последната е38 740и 95г я закупих от Швейцария от 1ви собственик сьс сервизна история ня 220к км ... ;) Забравих за автомата... здрава скоростна кутия...и се питам колко от хората сьс типтроника използват рьчното превключване и колко често го правят... :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stuci_ir » 31 Яну 2014, 19:31

iliew написа:Много спецове се изказаха и в тази тема,км. не били реални,пружините били омекнали,автомата бил лош,годината била отврат. :kuku: Салона на колата е повече от добьр...Колата изглежда прекрасно за "отвратителната"си година. Единствено ауспусите не са на място. Автомобила си заслужава най-малкото да се погледне. Колкото до година и км... последната е38 740и 95г я закупих от Швейцария от 1ви собственик сьс сервизна история ня 220к км ... ;) Забравих за автомата... здрава скоростна кутия...и се питам колко от хората сьс типтроника използват рьчното превключване и колко често го правят... :!:

Благодаря за мнението! Но все пак годината си е отврат. :smoke: Но това не е критерий за мен. :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 31 Яну 2014, 19:35

stuci_ir написа:
iliew написа:Много спецове се изказаха и в тази тема,км. не били реални,пружините били омекнали,автомата бил лош,годината била отврат. :kuku: Салона на колата е повече от добьр...Колата изглежда прекрасно за "отвратителната"си година. Единствено ауспусите не са на място. Автомобила си заслужава най-малкото да се погледне. Колкото до година и км... последната е38 740и 95г я закупих от Швейцария от 1ви собственик сьс сервизна история ня 220к км ... ;) Забравих за автомата... здрава скоростна кутия...и се питам колко от хората сьс типтроника използват рьчното превключване и колко често го правят... :!:

Благодаря за мнението! Но все пак годината си е отврат. :smoke: Но това не е критерий за мен. :bchug:

И не трябва годината да е критерии...разгледай колко фейсови е38 са в трагично сьстояние.... :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stuci_ir » 31 Яну 2014, 19:40

iliew написа:
stuci_ir написа:

И не трябва годината да е критерии...разгледай колко фейсови е38 са в трагично сьстояние.... :!:

Така епри тези коли не се гледа година,а сьстояние и оборудване. :driving:

Следваща

Назад към Е38