Михаел Шумахер се бори за живота си-излезе от кома!!!
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Михаел Шумахер се бори за живота си
Пак предположения, пак мнения събрани от някъде, но все пак....
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2768163

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2768163
- dan-dam
- ентусиаст
-
Лекарите във френския град Гренобъл започнаха да изваждат от кома Михаел Шумахер, предаде РИА Новости. 7-кратният шампион от Формула 1 е в безсъзнание след инцидент със ски на 29 декември 2013 г. Мозъкът на пациента реагира добре на терапията. Сега трябва да започне процесът на пълно възстановяване на жизнените функции на организма, който може да продължи няколко месеца. По-рано главният лекар във френската клиника Жан-Франсоа Пайен заяви, че германският състезател ще прекара в коматозно състояние толкова, колкото е необходимо.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- dan-dam
- ентусиаст
-
Мхм, четох 

- downshift
- Потребител
-
- Детайли за колата: стара
Глупава работа, да се зарадва човек, пък то задръстените журналисти си правят рейтинг. П****си
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мениджърът му е направил официално изявление, че са започнали намаляване на упойката, за да опитат да го събудят. Това от колегите в нюзрума.
Never mistake motion for action...
Според неофициални источници, Шумахер ще носи памперси до края на живота си и няма да помни кой е.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Айде спрете се малко!
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
BMW_POWER написа:Според неофициални источници, Шумахер ще носи памперси до края на живота си и няма да помни кой е.
Според неофициални източници, си препушил. И ще ядеш бабнани с обелката до края на седмицата.
Айде малко да не пишем всичко което "чул един приятел", или сме прочели някъде по FB и т.н.
Kris написа:Според неофициални източници, си препушил. И ще ядеш бабнани с обелката до края на седмицата.
Айде малко да не пишем всичко което "чул един приятел", или сме прочели някъде по FB и т.н.
Знаеш ли, Колега? Когато преди време написах, че Монтоя ще идва в България, изсипаха много повече помия и подигравки върху мен.
viewtopic.php?f=12&t=3913
Когато септември миналата година написах, че Хонда се връща, направо си ме определиха за болен.... Именно и затова се махнах от "БМВ и моторните спортове". Изтрих и всички теми. Можеш да провериш, тази част на форума отдавна умря. Защо? Може да съм друсан или какъвто и да е, но поддържам лична връзка с доста хора в този спорт. Единият от тях е на много, наистина много висока позиция в екипа си. Когато дадеш на някого тук някаква информация, започват лични определения. Защо? Даваш информация, която на някого не харесва и започват да се сипят персонални определения. Какъв ще бъда според теб, ако написаното от мен (дай Боже да не се сбъдне) се окаже вярно?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За да не се получава така, че трябва да търпиш някакви подигравателни постове и т.н. спрямо теб е добре да си малко по-конкретен (не казвам, че трябва примерно да кажеш, че жена му на Шумахер лично ти се е обадила да ти каже), когато правиш подобни изказвания... защото не всеки те познава и има представа какви познанства имаш и с кого, което те прави в очите на много "поредния, дето е чел нещо, някъде, и е решил да го пльосне и във форума...". Това, което пишеш може и да се случи, няма да е неочакван сценарий, само че да пишеш някви неща, базирани на "неофициални източници" и нищо повече е направо несериозно и не трябва да се учудваш, че ти реагират по такъв начин.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
няма как той да е виновен, просто ние непросветените и нямащи контакти в България
за пореден път не оценихме жеста на хората напуснали страната за да ни "сведат"(1) от вън
пък това, че е поднесено завоалирано, надменно и тарикатски е просто бонус за нас ...
за да можем да се научим да мислиме "out of the box" и някак по хАмерикански
(1) това си специализиран термин, не съм си го измислил аз ...
за пореден път не оценихме жеста на хората напуснали страната за да ни "сведат"(1) от вън
пък това, че е поднесено завоалирано, надменно и тарикатски е просто бонус за нас ...
за да можем да се научим да мислиме "out of the box" и някак по хАмерикански
(1) това си специализиран термин, не съм си го измислил аз ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Нищо американско и канадско няма. Ей тая изцепка в темата си беше баш хубава работа, ама БЪЛГАРСКА 

Mollov написа:За да не се получава така, че трябва да търпиш някакви подигравателни постове и т.н. спрямо теб е добре да си малко по-конкретен (не казвам, че трябва примерно да кажеш, че жена му на Шумахер лично ти се е обадила да ти каже), когато правиш подобни изказвания... защото не всеки те познава и има представа какви познанства имаш и с кого, което те прави в очите на много "поредния, дето е чел нещо, някъде, и е решил да го пльосне и във форума...". Това, което пишеш може и да се случи, няма да е неочакван сценарий, само че да пишеш някви неща, базирани на "неофициални източници" и нищо повече е направо несериозно и не трябва да се учудваш, че ти реагират по такъв начин.
Това имах и аз предвид, колега "BMW_POWER". Малко по-саркастично съм го казал/написал, но не ми се влизаше в обесения и съм сигурен че си ме разбрал.
А това дали ще си прав,при толкова много предположения все някой ще уцели и ще излезе прав, и после да го обявим за Шаман.
Те докторите не знаят на къде са нещата, а всеки втори с информация. И от там и това отношение към теб или всеки който напише нещо по този начин.