дали е комфорт модула???

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 320 D 136
Мечтае да кара: 63 AMG

дали е комфорт модула???

Мнение от POPAA » 28 Яну 2014, 21:38

здравейте колеги,помагайте защото незнам какво да правя и към кога да се обърна!собственик съм на 320 Д 136 коня комби. Онзи ден реших да сменя крушките на плафона на задната седалка че светеше много слабо! сложих диодна крухка и изведнаш изгаснаха всички плафони( този отпред също,само в багажника свети)! помислих си че е някой бушон но ги проверих и даже на токаджии ходих и там ми казаха че всичко е нормално! след няколко часа почна да ми се отваря багажника( стаклото само) без нищо да правя, постоянно се отваря! :banghead: след известно време (след 2-3 часа) спря да се отваря и изведнаж светнаха плафоните все едно нищо е нямало! днес сутринта плафоните си светеха ,слизам на бензиностанцията отварям си багажника(цялата врата не само стаклото) затварям влизам в колата и плафоните пак не работят само че и багажника неиска да се отключи!бая мачих- отключвах заключвах и няма и няма не се отваря! днес след работа отивам да проверя и веднага се отвори и плафоните светят, затворих багажника качих се запалих и всичко наново-нито плафони нито се отваря багажника! :dunno: Помагайте какво е това и ако е комфорт модула каде да търся същия че като се поразрофих разбрах че са няколко модела! :help:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 328 ci

Re: дали е комфорт модула???

Мнение от bmw_imv » 30 Яну 2014, 17:29

Направи проба с откачване на акумулатора за няколко часа.

Потребител
Аватар

Мнение от POPAA » 31 Яну 2014, 8:47

направих го,вчера сутринта отворих багажника и махнах акумулатора за един час.после го сложих и пак същото!
ДА ПИТАМ АЗ АКО КУПЯ НОВ(ВТОРА РЪКА) МОДУЛ ТРЯБВА ЛИ ДА Е НАСТРОИВА С КОМПЮТЪР ИЛИ САМО ГО СЛАГАМ И ТОИ СИ РАБОТИ И ПРОВЛЕМ ЛИ Е ЧЕ АЗ СЪМ САМО С ЕЛ.ПАКЕТ ОТПРЕД А ВЗЕМА ОТ КОЛА С ПАЛЕН ЕЛ. ПАКЕТ??
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bgpavlp » 31 Яну 2014, 10:49

Като го смениш трябва да работи. Но е по добре да се прекодира за твоята кола. И да не забравиш да си обучиш ключа.
Изображение

Ако нема у глава, има у Google.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 31 Яну 2014, 10:59

Купи си просто или хубави диодни крушки или си върни старата. Аз съм с диодно осветление навсякъде в купето и багажника даже и жабката и проблеми не съм имал никакви. Крушките са всичките от ибей с канбъс.

Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 31 Яну 2014, 12:56

Оправи ли проблема?
Si non confectus, non reficiat.

Потребител
Аватар

Мнение от POPAA » 31 Яну 2014, 15:46

проблема още го има!днес махнах крушките, откачих акумулатора за 30 мин и пак същото! ако реша да взимам втора ръка как трябва да го обуча ключа??
Изображение

Назад към E46