Парктроник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
- B.Alexandrov
- Потребител
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: E30-ка, настрани у завоите
Re: Парктроник
Привет колеги,
Доста ме накарахте за се замисля за ОЕМ парктроник и се оказа, че намерих един фабричен на що годе добра цена, но е от touring. Мислите ли, че би станал за седана ми?
Поздрави!
Доста ме накарахте за се замисля за ОЕМ парктроник и се оказа, че намерих един фабричен на що годе добра цена, но е от touring. Мислите ли, че би станал за седана ми?
Поздрави!
Последна промяна B.Alexandrov на 29 Яну 2014, 20:00, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
- B.Alexandrov
- Потребител
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: E30-ка, настрани у завоите
Чудесно!
Благодаря Ви много колеги, за отговорите.
Пздрави и до скоро
Благодаря Ви много колеги, за отговорите.
Пздрави и до скоро

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Я да я вдигнем малко тази тема колеги.
От близо 5г. карам колата с китайски парктроник, който честно казано работеше прекрасно, докато не спря един гоУф отзад отнзи ден..... От колега поръчах друга броня, която е с лайсна с датчици за оем парктроник, така или иначе ще се сваля старата броня и реших да пенсионирам китаеца и да направя оем парктроник. Питането ми е освен модула, гонга, лайсната с датчиците и окабеляването от модула към датчиците, има ли други части, които е нужно да набавя за да подкарам парктроника.
Нужна ли е някаква софтуерна намеса за да сработи парктроника.... в смисъл доколокото знам оем парктроник се гледа и на диагностика.....
От близо 5г. карам колата с китайски парктроник, който честно казано работеше прекрасно, докато не спря един гоУф отзад отнзи ден..... От колега поръчах друга броня, която е с лайсна с датчици за оем парктроник, така или иначе ще се сваля старата броня и реших да пенсионирам китаеца и да направя оем парктроник. Питането ми е освен модула, гонга, лайсната с датчиците и окабеляването от модула към датчиците, има ли други части, които е нужно да набавя за да подкарам парктроника.
Нужна ли е някаква софтуерна намеса за да сработи парктроника.... в смисъл доколокото знам оем парктроник се гледа и на диагностика.....
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3