как си купихте колата?
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Винаги гледам да е по възможност кола на която знам миналото или такава за която знам поне нещо. Не че и така не е гаранция че няма да се наръгаш но.... Аз от четири БМВ-та само на един дръгел попаднах и той беше нов внос.
Ама от Италия. Иначе винаги преди да купя колата я нося някъде да я попрегледат

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
избирах цяло лято .. нищо не харесах .. август месец трябваше да ходим на море с на гаджето тиграта .. казах си с тая пазарска чанта нема да се друсам до морето .. взех една торба пари .. отидох на горубляне .. избрах най-читавото 320д от всички и го взех .. една година след това още не мога да го оправа .. в момента сменям скорости

палим, гасим и газим ...
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6

stay tuned

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
търсех известно време Е30 325 в интернет гледах къде ли не, звънях за няколко ама все не ми харесваше какво ми казваха по телефона, един ден случайно видях 6-цата обадих се говорих с момчето след няколко дена отидох с парите и приятел огледахме я, пазарихме се и я взех за 3000$ сега съм много доволен и лека полека си я правя такава каквато искам да бъде 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4